[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز آلبوم منتشر نشده الکی جو ندین که فردا روزی پشیمون نشین![]()
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
مشکل ملت همین عجله هست یکم صبور باشین وقتی البوم منتشر شد و چیزی نبود که ازش انتظار میرفت اونوقت انگشت اتهام به سوی کسی یا کسانی دراز کنید
هرکسی حق صحبت داره، فردا روز هم اگر پشیمون بشم اولین جا همین جا ابراز پشیمونمی خواهم کرد
همین امثال شماها دارین با به به گفتن کورکورانه دارین عوضش میکنین تا جایی که میاد اون جوری بیانیه میده از یه آدم تموم شده
در ضمن کسی کاری به آلبوم نداره، دو تا ترک هم در حد پارو داشته باشه ما کلامونم میندازیم هوا
این دی وی دیو باز کردم به لنز دسترسی نداره![]()
به به گفتن نیست عزیز من عادم با یه پوستر که دورش یه آیه قرآنی هست نباید در مورد 12 ترک آلبوم نظر منفی بده !
من نمیدونم مشکل شماها با صفاریان چیه ؟؟؟ انتظار دارین تو تنظیم هاش صدای ماهی و سوسک دربیاره که بهش بگین خلاقیت ؟؟ خو موسیقی پاپ همینه دیگه ! وقتی یه تهیه کننده میاد یه کاری رو سفارش میکنه واسه فلان سریال با فلا سبک دست خواننده بسته میشه ! اول بزارین آلبوم منتشر بشه شعر و ملودی و تنظیم چند بار گوش کنید اگه بد بود بیاین بگین !
ّبعدشم مخاطب چاوشی چهارتا کاربر به اصطلاح موسیقی دان این تاپیک نیست ! باید توی هر آلبومی سلیقه ی کل رو در نظر بگیره تا شنونده هاش افت نکنن
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
جاداره همینجا اعلام کنم ک...ر تو روحت صفاریان
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 612 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 612 مهمان ها)