مهدی برو ی ریمیکس جدید بده میلادم میاد کمکتسهمشو بده بهش
میلاد
نوشته اصلی توسط MaMaTiR مهدی برو ی ریمیکس جدید بده میلادم میاد کمکتسهمشو بده بهش ایندفعه لوله پلیکا میکنم تو کــــونت که تا وسطه هیکلت جر بخوری دیوث پررو
نوشته اصلی توسط Milad16+ هی به من میگفت بیا هاردکور رو این م-مه تیر پیاده کنیم من دلم به حالت میسوخت فتیش کار میکردم - حالا که خورد و تیک پاره ات کردم متوجه میشی داستان چیه من همون ساده میکنم برا من حرف در نیار نوشته اصلی توسط Milad16+ حقش بود اون شب که مامله رو گاز گرفتی میکشتمت ... مامله رو بردی بازار بهت خ.ایه باقر دادن به جاش
نوشته اصلی توسط MaMaTiR مهدی برو ی ریمیکس جدید بده میلادم میاد کمکتسهمشو بده بهش واسه امشب بسته دیگه برو خودت تمیز کن فردا میخوام به تمام روش های ممکن و ناممکن ب-ک-ن-م-ت
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط D.SOL ایندفعه لوله پلیکا میکنم تو کــــونت که تا وسطه هیکلت جر بخوری دیوث پررو بزار اون لوله خرطوم که قورت دادی هضم بشه بعدا
نوشته اصلی توسط Milad16+ واسه امشب بسته دیگه برو خودت تمیز کن فردا میخوام به تمام روش های ممکن و ناممکن ب-ک-ن-م-ت کردن اوبی ها چه بهتر از کردن فاحشه ها
میلاد این چرا اینقدر پررو شده؟ مگه پولشو حساب نکردی؟
نوشته اصلی توسط D.SOL میلاد این چرا اینقدر پررو شده؟ مگه پولشو حساب نکردی؟ من موندم تو چجوری به حاج باقرو دوستان دادی هنوزم سرپایی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR کردن اوبی ها چه بهتر از کردن فاحشه ها بیا دوباره داره تو مجمع اعلام میکنی که هم اوبی هستی هم روسپی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 604 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 604 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن