در مورد قطعات طرب انگيزي كه در البوم " امير بي گَزَند " وجود دارد، به اطلاع شما مخاطبان عزيز مي رسانيم، اين قطعات با انچه شما از اين نوع موسيقي برداشت ميكنيد ، بسيار تفاوت دارند.
فضای قطعات طرب انگیز تقریبا مثل فضای برقص آ هست
برقص آ تو یه روز ساخته شد و انقدر هیت شد ! احتمالا تصمیم گرفته توی همون فضا روی آهنگ بیشتر کار کنه و سه تا آهنگ توپ بده بیرون ! آلبوم 12 تا ترک داره حالا سه تاش عام پسند و به قول معروف نوجوان پسند باشه عیبی نداره که
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
بحث سره اینه که حرفها با هم تناقص داره، وگرنه واسه یکی مثل من سه ترک در حد پارو کافیه
تناقص که همیشه تو حرف های موزن هست اینکه جدید نیست
بله میدونم ولی به این تابلویی نگفتن دیگه..
کلا پنالتی میزنن
اینقدرم به پروپای من نپیچ دیوث
اسماعیل امینی همون که اومد خندوانه ریده به شعر کجایی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقدی که نوشته شده اصلا در حد نقد نیست.
حافظ یجا میگه:
چشمت به غمزه ما را خون خورد و می پسندی/جانا روا نباشد خونریز را حمایت
مسلما خونریز بودن معشوق برای حافظ مساله ای در حد همین کارای خطرناکه که تو این شعر اومده.پس معشوق حافظ هم دیگه قابلیت معشوق شدن نداره.
در مورد بیا تا رگامو....
یه جا اخوان میگه تنها شاعر و نویسنده حق دارن که عبارت جدید ابداع کنن.اینجا شاعر یه عبارت جدید رو ابداع کرده.خون توی رگ جریان داره و اینجا رگامو تو خونت بریزم.میتونه مجاز حال و محل باشه که در ادبیات فارسی پیشنه طولانی داره.
اگه شاعر میگفت خونمو.تو خونت بریزم یا همه خونم برای تو یا یه همچین چیزی بازم مستونستین ایراد بگیرین که گروه خونی شاعر با اون رفیقش که میخواد بهش خون بده چک نشده و موجب واکنش.میشه و ممکنه به مرگ.گیرنده خون.منجر بشه؟!!!!
دوستانه عزیز تا 1 هفته دیگه خودم یه موزیک میسازم و میخونم و در ماه اینده هم ویدئو کلیپش رو میسازیم و پخش میکنیم
اشترم تا تو باشی منو بن نکنی دیوث
در حال حاضر 395 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 395 مهمان ها)