تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
آخ که بارون چقدر عطر تورو داره
واسه اینکه من عاشق بارونم
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
خرم آن روز کزین منزل ویران بروم
راحت جان طلبم وز پی جانان بروم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینهمه شرو ور از کجا میاد خدایا ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
صدا باحالی داره
حتما بخاطر تهدید داعشی عا بع روم بوده.چهره ایراانم که ماشالا خیلی خوبه تو جهان.
اینا که بدترن
ویرایش توسط Pacino : 12-17-2015 در ساعت 11:02 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
چندان بخورم شراب، کاین بوی شراب،
آید ز تُراب، چون روم زیرِ تُراب..
گر بر سر خاک من رسد مَخموری،
از بوی شراب من شود مست و خراب...
"خیام"
ساعت صفر امشب منتظر یک اتفاق رسانه ای باشید....حدس بزنید چه کسی به چهاردهمین چالش دید در شب پای گذاشته است......
دو قسمت قبلی خانوم بوده.این قسمت فک کنم مرد باشه.
چاوشی که نیست
فک کنم ادم سیاسی یا خواننده یا بازیگر باشه.
گذاشت اپارات.شهرام جزاریریدیدی گفتم
این هیلترمون که نیست بزاره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باکیفیت270 یکی لینک بده بیزحمت
در حال حاضر 487 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 487 مهمان ها)