شهرام ناظری - مقام مجنونی ...
شهرام ناظری - مقام مجنونی ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
تاپیک شادمهر ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
فیلمهای ایرانی.همش درباره یه خانواده س.همش یکی تو خانواده مشکل داره.و میخان حلش کنن و..
میترسن.ستاره یا قهرمان سازی کنن.مث سوپرمن یا بتمن اینا ... .البته توانایی شو هم ندارن.همه نخبه ها رفتن.برای کشورهای دیگه کارمیکنن
بعد اون شخص بیاد انتی عسلام بشه.مثل سحر قریشی که معروف شد.کلی بچه ها اونو الگو میدونن.چون تو زندگی ش بدحجابه.ممنوع کار شده.
اصن نقش اول فک نکنم داشته باشن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که کفتر بام تو شدم
دلمو خون میکنی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
ارﮊنگ نگهبان ومن درون چاه اسیرم ونجات خود را در دستان رستم می بینم
مگر دوباره رستم مرا از بند بیرون بیاورد واز دست دیوههای حیله گر رها سازد
ستاره ابرنگ مرا امشب به شهر اورد
من هم مانند یک ادم کر ولال بدون بحث خدمت شما رسیدم
هر وقت من صدایی را میشنوم این صدای طعنه های چاه ارﮊنگ است ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
استخان سرم درد میکنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یارو میگه بر چهره دلربای .. صلوات.میگم چهرشو دیدی؟ لال شد
یکی به زبون همه ی گلها اسم تورو داره میزنه صدا بارون بارون
تموم شاخه ها دست به دعا یه بهار دیگه اومده بیا بارون بارون ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
در حال حاضر 869 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 869 مهمان ها)