خب پس منم می بینم
یه چن تا فیلم 10 12 ساعته در کنار دیدن مجدد اون فیلم 7 ساعته بده پوریا ببینه راه بی افته
ببین!
پوریا رو توصیه میکنم به دیدن دوباره تانگو شیطان و تحلیل پلان به پلان...
نمیخوام این بار نقد کنم میخوام پلان به پلان بریم جلو و ببینیم بلاتار چه لفریده
در مرتبه بعد the best of youth شش ساعته و فیلم سومشم فانی و الکساندر 5 ساعته
چه بدی ای در حقت کردم مگه
اینساید اوت تموم شد، خوشم نیومد، بعضی قسمتاش باحال بود... بعضی جا ها کند میشد ریتم... هی ساعتو نگاه میکردم کی تموم میشه... الان یه ربعه دارم Sinister 2 2015 میبینم... اینم به نظر چرته
من دوس داشتم...این ترسناکارو ول کن یه قرون نمی ارزن مگر استثنائی چیزی از توشون دربیاد مث conjuring
شرمنده میکنی
بیانیه رو هستم هر چند حوصله قبل نیست ولی بجثش یش بیاد چرا که نه هی بگی نگی هنوز سرعتم خوبه
البته این بحثش فرق میکنه! بالا داشتم به اکبر میگفتم چقدر فیلم پیشنهاد دادن سخته اونم با وسواسی که من دارم |:
همین چند تا انتخاب شاید بیشتر از نیم ساعت وقتمو گرفت...
واسه همین مدت هاست کسی لیست فیلمی چیزی میخواد سعی میکنم زیر بارش نرم منتها دیگه فرهاد رو ارادت مبسوط دارم خدمتش
واقعن را افتاده یه تشکر رو ببین چن خط توضیحات اضافه کرده بش
چه بدی ای در حقت کردم مگه
اینساید اوت تموم شد، خوشم نیومد، بعضی قسمتاش باحال بود... بعضی جا ها کند میشد ریتم... هی ساعتو نگاه میکردم کی تموم میشه... الان یه ربعه دارم Sinister 2 2015 میبینم... اینم به نظر چرته
بذار بی تعارف بگم sinsiter 2 در مقابل sinsiter مزخرفی بیش نیست
ببین!
پوریا رو توصیه میکنم به دیدن دوباره تانگو شیطان و تحلیل پلان به پلان...
نمیخوام این بار نقد کنم میخوام پلان به پلان بریم جلو و ببینیم بلاتار چه لفریده
در مرتبه بعد the best of youth شش ساعته و فیلم سومشم فانی و الکساندر 5 ساعته
شرمنده میکنی
بیانیه رو هستم هر چند حوصله قبل نیست ولی بجثش یش بیاد چرا که نه هی بگی نگی هنوز سرعتم خوبه
البته این بحثش فرق میکنه! بالا داشتم به اکبر میگفتم چقدر فیلم پیشنهاد دادن سخته اونم با وسواسی که من دارم |:
همین چند تا انتخاب شاید بیشتر از نیم ساعت وقتمو گرفت...
واسه همین مدت هاست کسی لیست فیلمی چیزی میخواد سعی میکنم زیر بارش نرم منتها دیگه فرهاد رو ارادت مبسوط دارم خدمتش