نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! قشنگه این ؟ تعریفشو زیاد شنیدم منم امروز گرفتمش
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
الی Narcopolis 2015 دیدی ؟
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! دقیقا میلاد میدونه الآن چجوریه هیشکی هم صداش درنمیاد بدبختی اره خوب..... باز خودتون سعی کنید آثارشو کمتر کنین
این خانه هم سیاه است
نوشته اصلی توسط Gadfly اره خوب..... باز خودتون سعی کنید آثارشو کمتر کنین هیچ راهی نداره - اراک هواش همیشه آلوده بوده حتی اونموقع که کسی تو فاز آلودگی هوا نبود و جایی رو تعطیل نمیکردن اراک آلوده بوده و هست
میلاد صدر نشین رو زدیم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR میلاد صدر نشین رو زدیم همه ی تیما تیم منو زدن هیچ حرفی ندارم دیگه
نه....
نوشته اصلی توسط Milad16+ هیچ راهی نداره - اراک هواش همیشه آلوده بوده حتی اونموقع که کسی تو فاز آلودگی هوا نبود و جایی رو تعطیل نمیکردن اراک آلوده بوده و هست نه میدونم..من میگم سعی کنید آثارش کمتر کنید یه سری مسائل رو رعایت کنید مثلن خوردن ی لیوانش شیر خیلی تاثیر داره چون ریزگرد ها رو جذب میکنه نمیذاره وارد خون بشه...کسی ک به فکر نیست باس خودتون ب فکر خودتون باشید
نوشته اصلی توسط Milad16+ همه ی تیما تیم منو زدن هیچ حرفی ندارم دیگه شاد باش برای اینده جلو صدرنشین رو گرفتیم شاید با تعویض مربی شما ادم شدین
نوشته اصلی توسط MaMaTiR شاد باش برای اینده جلو صدرنشین رو گرفتیم شاید با تعویض مربی شما ادم شدین خاک بر سر ما کنن که شما میخواید راه رو واسه صدرنشینی ما آماده کنید - من هنوزم به فن خال ایمان دارم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 617 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 616 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن