3 ترک از پاشایی اومده بدبخت رو تو گور لرزوندن اینا دیگه ..
3 ترک از پاشایی اومده بدبخت رو تو گور لرزوندن اینا دیگه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]من سرمایهام را برای یک اثر جذاب و مخاطبپسند و با کیفیت گذاشتهام، طبیعی است که بخواهم جدا از احساس وظیفهای که در زمینه جذب مخاطب به سمت محصولات داخلی و دور کردن یک ساعته آنها از ماهواره و تهاجم فرهنگی موجود دارم به فکر منافع مالی خودم هم باشم. اصلا اگر غیر از این بود شما باید به عملکرد من شک می کردید نه الان که علاوه بر نگاه فرهنگی نگاه اقتصادی هم بر تولید و ارائه این سریال وجود دارد. مثلا بر اساس همین نگاه بود که محسن چاوشی را به کار اضافه کردیم. کسی که در توانایی آقای علیرضا قربانی شک ندارد. اصلا افتخار ما این است که آقای قربانی بپذیرند برای کار ما اثری ارائه کنند ولی خب احساس کردیم در مقطع فعلی حضور محسن چاوشی با این میزان توانایی و محبوبیتی که دارد میتواند به دیده شدن «شهرزاد» خیلی کمک کند پس این کار را کردیم و جواب هم گرفتیم.
نام آهنگ ها "منتظرم" و "یه عمره" هست
در حال حاضر 644 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 643 مهمان ها)