نوشته اصلی توسط Herzeleid میگم اشتباهی سری حساسو نخری باز سری مورد نظر اینه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ناموجود
بچه ها میدونید این دقیقا یعنی چی ؟
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Rmin ناموجود ای داد بسکه استقبال زیاده عب نداره چک کن یحتمل موجود شدنش خیلی سونه منم چک میکنم خبرت میکنم
Rmin
نوشته اصلی توسط Milad16+ بچه ها میدونید این دقیقا یعنی چی ؟ تو انجمن اپ نکن هزار بار |: میگه این طوری نمیتونی بیت دفندر 2016 رو نصب کنی پیش نیازش بیت دیفند ایجنته! حالا اون چیه منم نمیدونم
نوشته اصلی توسط Herzeleid ای داد بسکه استقبال زیاده عب نداره چک کن یحتمل موجود شدنش خیلی سونه منم چک میکنم خبرت میکنم
نوشته اصلی توسط Herzeleid تو انجمن اپ نکن هزار بار |: میگه این طوری نمیتونی بیت دفندر 2016 رو نصب کنی پیش نیازش بیت دیفند ایجنته! حالا اون چیه منم نمیدونم منو ببخش از صبح درگیرم کرده
نوشته اصلی توسط Milad16+ منو ببخش از صبح درگیرم کرده چه اصراریه حالا به بیت دفندر؟؟!
نوشته اصلی توسط Herzeleid چه اصراریه حالا به بیت دفندر؟؟! اسمارت سکوریتی رو پاک کردم کسپر خیلی سنگینه بیت دفندر گرفتم که اونم اینجوریه
نوشته اصلی توسط Milad16+ اسمارت سکوریتی رو پاک کردم کسپر خیلی سنگینه بیت دفندر گرفتم که اونم اینجوریه اواست خوبه بد نیست ولی همون ایست بسمونه بابا
نوشته اصلی توسط Herzeleid چطو شد پس رو لبتاپ ؟؟ نمنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 364 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 364 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن