دوستان لبتاب من به وایرلس خونه وصل میشه ولی وقتی میخوام با مرورگرسایتی باز کنم کار نمیکنه ؟!!! با گوشی به راحتی باز میکنه ولی ... اینترنت گوشیمو وصل کردم به لیتاب با اون کار میکنه و همه چیزو باز میکنه ولی با وایرلس لیتاب کار نمیکنه
دوستان لبتاب من به وایرلس خونه وصل میشه ولی وقتی میخوام با مرورگرسایتی باز کنم کار نمیکنه ؟!!! با گوشی به راحتی باز میکنه ولی ... اینترنت گوشیمو وصل کردم به لیتاب با اون کار میکنه و همه چیزو باز میکنه ولی با وایرلس لیتاب کار نمیکنه
سیدمحمدهادی رضوی در گفتگو با [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] با اشاره به کلیپ های جدیدی که قرار است در آینده برای سریال «شهرزاد» آخرین ساخته حسن فتحی در شبکه نمایش خانگی تولید شود، گفت: تاکنون از کلیپ های محسن چاوشی برای سریال «شهرزاد» استقبال خوبی صورت گرفته است و ما در تلاشیم که از قسمت های ۱۴ و ۱۵ کلیپ های جدیدی را تولید کنیم.
محسن چاووشی وقتی که وسط فیلم شهرزاد شروع میکنه میخونه همه مخلوقات عالم شروع میکنن سیگار کشیدن.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی عزیزم کیبوردم چشه خو میگی ..
در حال حاضر 632 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 632 مهمان ها)