[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
خب بیسم الله الرحمن الرحیم:دی
کلا زبان قاصره از درباره ی شهرزاد حرف زدن، منکه با انتظار خیلی زیادی شروع کردم به دیدن سریال، حداقل انتظار این میبود که سریالی که داری پول پرداختش میکنی براش یه سروگردن کیفیتش از بقیه بیشتر باشه ولی خب شهرزاد کم کم و کم کم هی تو ذوقمون زد
اول از همه دکور سریال خیلی تو ذوق میزنه، و خیلی هم غیرواقعیه ، فقط خودتون تصور کنید که سال 32 تو خیاط خونه و حجره هم تلفن پیدا میشد O_O یعنی اون وسط یکی موبایل از جیبش درمیاورد من تعجب نمیکردم
فضای سریال رو دقت کردین چه مافیایه؟استاد فتحی چه هنرمندانه اسکی رفتن از پدرخوانده، جلسه هایتو اتاق و بوسیدن دست بزرگ آقا، اون جلسه های مخفی تو مهمونی و از پشت پرده مهمونارو دیدن و حتی عروسی شهرزاد مث پدرخوانده که شخصا داشت عروسی رو اداره میکرد شاهد همین حرکت از بزرگ آقا بودیم دخترشم که کپ دختره ویتو کرلئونه، یه جو عقل نداره و فقط دهنش بازه:دی
صحنه های قتل از همشون باحالتره اینکه یه سیگار بدین به طرف بعد از پشت خفه ش کنید براتون آشنا نیست؟خلاصه که ادای دین بزرگی بوده به پدرخوانده.
کلا چیزای عجیبی میبینیم تو سریال، اون مراسم بی بی نور چی بود خدایی؟ یکی صلوات میفرستاد یکی دهل میزد یکی دست میزد
دکور حالا به کنار، بازی بازیگرا نمیدونم چرا انقد ضعیف و تصنعیه؟؟ مصطفی زمانی که فک کنم خودشم باور نکرده نقششو فقط اکته، اون حس رو بنظرم به مخاطب انتقال نمیده، منکه هرموقع این میومد فوری میزدم جلو :دی بقیه هم که درنوع خودشون فاجعه، محمود پاک نیت که با اون دیالوگ ضایع " حرفای خارجی میزنی " رو اعصابمونه، حتی میبینیم که در جواب ضرب المثل فارسی هم اینو میگه، انگار که همینطوری یچی نوشتن دادن دست این
شهاب حسینی که تو اپیزود 7و8 عمق فاجعه رو نشون داد، مخصوصن اپیزود8 که یکی از مسخره ترین و آبکی ترین اپیزوداری تاریخه(شاید فک کنید الان دارم مث راستین حرف میزنم ولی سریالو ببینید متوجه میشید:دی ) دیالوگاشو که میشنوی میفهمی سوژه ی یه سال دستت اومده اونجا که میگه " شهرزاد یه هاله نوری میبینم.... " و " قربون تو و جوجو برم" و ... میخوای دیگه سرتو بکوبونی به دیوار:دی
تا اپیزود 8 که من دیدم فقط علی نصیریان و ترانه علیدوستی بازی خوبی ارائه دادن و حداقل مث بقیه گند نزدن به خودشون
سیر روایی داستانشم خیلی معمولیه، من نمیدونم از این قباد بی عرضه و بی دست و پا که حتی بلد نیست 4تا جمله پشت سرهم بگه چطور میخوان قهرمان داستان بسازن، اصلا در عجبم شیرین عاشق چیه این بشره:دی
اجازه بدین درباره آهنگ تیتراژ هیچی نگم دیگه، فقط بیاین رگامونو تو خون همدیگه بریزیم:دی
بنظرم شهرزاد بیش از اون چیزی که حقشه بهش توجه میشه و شایسته نیست
پ.ن: حوصله خوشگل سازی پست نبود، سعی کنی بخونیدش:دی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
الی این اجرای لدزپلین که گذاشتمو دیده بودی؟
واسه کنسرت ژاپن 1996
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجور ویدیوها غیر رسمیو نذار ریده میشه به اعتبار سایت
کنسرت کاملش با کاور اینا رسما منتشر شده
الان فکر نکنم پیدا بشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا من اگه سوال می کردم یک ماه سرش بحث میشد
در حال حاضر 364 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 364 مهمان ها)