نوشته اصلی توسط Rasoulh111 با الی کاری نداشته باش تازه داریم به نتایج مطلوب میرسیم گند نزن بهش ماله خودت
به یاد آرتین عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر بجز از امشب و فردا شب و شبهای دگر سانگ تکست = فرت تکست آوا = فرت TEXTAVA@
نوشته اصلی توسط TO FAN ربطی به یوزر نداره تلگرام همه چیزش دو طرفس اگه طرف شمارتو داشته باشه تو ده تا یوزرم بذاری شمارت میفته اگه تو شماره طرفو داشته باشی به محض پی ام دادن شمارت میره به طرف تقابل دوطرفس به ایدی و یوزر اصلا ربطی نداره دمت گرم داداش ! کامل ملتفت شدم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط TO FAN ربطی به یوزر نداره تلگرام همه چیزش دو طرفس اگه طرف شمارتو داشته باشه تو ده تا یوزرم بذاری شمارت میفته اگه تو شماره طرفو داشته باشی به محض پی ام دادن شمارت میره به طرف تقابل دوطرفس به ایدی و یوزر اصلا ربطی نداره سیستمو میگه.. سیم کارت به کونش وصله؟
نوشته اصلی توسط Amir الیاس دیوث چرا با این کاربران متخلف فحاش برخورد قانونی نمی کنی منم همینو میگم
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 تو دیوث حرف بزنی اولین نفر خودم میفروشمت چند ؟؟؟ خودم خریدارم !!!!
نوشته اصلی توسط House M.D خایه مال امیر چه وضعشه اخه
کجا ؟ اینجا من چیزی جز عشق دوس داشتن و محبت و فضای عرفانی در شبا هنگام نمیبینم
نوشته اصلی توسط Chavosh کجا ؟ اینجا من چیزی جز عشق دوس داشتن و محبت و فضای عرفانی در شبا هنگام نمیبینم آی قربون دهنت
نوشته اصلی توسط Chavosh کجا ؟ اینجا من چیزی جز عشق دوس داشتن و محبت و فضای عرفانی در شبا هنگام نمیبینم عزیز دلمی دل انگیز
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 425 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 425 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن