[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانوم شاعر بلاخره حرف زد
سلام خدمت تمام دوستان
ظاهرا بنده مدت کوتاهی که از فضای مجازی دور بودم اتفاقات زیادی افتاده
چند نکته رو لازم میدونم بگم
1. افتخار میکنم به اینکه شعرم توسط اقای چاووشی اجرا شده
2. از دوستانی که پیگیر بودن بینهایت سپاسگزارم امروز همه چیز حل شد
3.جناب اقای عادل دستیار، اینکه بگید بد خونده خیلی بی انصافیه و این ادبیات شایسته یک خواننده نیست از شما بعیده. اتفاقی که افتاده نه تقصیر من بوده نه اقای چاووشی. بهتره قبول کنیم که اتفاقی بوده و باهاش کنار بیایم
4. سعی میکنم از این به بعد بیشتر حضور داشته باشم تا جایی برای بحث زیر دفتر من و بدون حضور خودم باقی نمونه
باز هم ممنون از حضور همیشگی همراهان گرامی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو سایت شهرزاد گذاشته اسم این خانوم رو جای خالی بنویسید هر کی بلده
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
درست صحبت کن مردک
اما انصافاً تو اولین و تنها ترین بودی که این نشان از محبوبیت بالای من داره اتاقم عین گلخانه شده بود مدفون شده بودم دیده نمیشدم یه بنده خدایی ( همون مستخدم معروف ) چایی می آورد میگفت آقای مهندس گل فروشی وا کِردیا اما خوبیش اییه که مِکرُب اتاقو مِگیرِه
در ضمن آرمین هاشمی رو یادت رفت
عصری باید یه قرص بخورم بخوابم تا شب , شب بیدار باشم دوباره زندگیم روال عادی بگیره اینجوری نمیشه عین بچه های4 ساله 6 صبح بیدار 9 شب خواب
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا درست نشد کارت شبکه؟
در حال حاضر 336 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 336 مهمان ها)