ازاون جایی که کرریو میگیری.ازهموانا بپرس.کارشو همینه دیگه.راهنمایی میکن.ایمیل بزن بهشون
ازاون جایی که کرریو میگیری.ازهموانا بپرس.کارشو همینه دیگه.راهنمایی میکن.ایمیل بزن بهشون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
باز ملامتش نکن چشمای گریونم
اون که از نگاه تو چیزی نمیخونه...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
منم دسکتاپ دارم
کارت من تی پی لینکه
ببین در کل آیکون Network Connection ویندوز تو حالتی ضربدر قرمز نشون میده که کارت شبکه بی سیم خاموش باشه یا اصلا به Usb متصل نباشه
آیکون برنامه کارت شبکه زمانی حالتش علامت قرمز میشه که به کانکشن (در واقع اینترنت) کانکت نباشی اگر مثل کارت من باشه پس یعنی آماده اتصال به شبکه ست
یه جای کار ایراد داره که نمیتونه وصل بشه
افزونه stop youtube html 5 رو بریز درست میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همون ساده دله.عاشقه بی نامو نشونم
پیش مردم اگه دیونه خطابم نمیکردی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو امتحان کن
در حال حاضر 390 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 390 مهمان ها)