سینجوب بیا باقی تنظیماتشو بگو من میزنم میشه 370 مگ
سینجوب بیا باقی تنظیماتشو بگو من میزنم میشه 370 مگ
ای که بی تو خودمو تک و تنها میبینم
کَپتِن استاد اندی ( حفظه الله نفسه ُ الزکیه )
مقدمه اي در رابطه با گفتگويي استثنايي با اندي عزيز هنرمند محبوب مردم ايران
براي من افتخاري بزرگ بود با شخصي مصاحبه کنم که مورد محبت و احترام همگان است. ايراني ها اندي را از دل و جان دوست دارند عاشقان هنر اندي و دوستداران شخصيت اندي تمام بچه ها، نوجوانان، جوانان و همچنين سالمندان را در بر مي گيرد.
شخصاً هميشه دوست داشتم با اين انسان به تمام معني گفتگو کنم. بعد از تماس هاي مکرر با مدير مستقيم ايشان که خانم «هاسميک» خواهر ايشان هستند بالاخره پس از چند ماه پيگيري هفته پيش ناگهان اندي عزيز به من تکس کردند که ميل دارند اين مصاحبه را داشته باشيم. براي من خيلي غيرمنتظره و ناباورانه بود که اين هنرمند محبوب لطف کرده و موافقت کرده باشند با سردبير يک هفته نامه نوپاي ورزشي گفتگو کنند.
ملاقات ما بسيار سريع و ناگهاني اتفاق افتاد چون اندي عزيز بسيار سرشان شلوغ بود و در حال فعاليت زيادي براي تورهاي مختلف نوروزي و گرفتار تهيه موزيک ويدئوهاي جديد هستند. قرار ملاقات قبل از بازي فوتبال ايشان در شهر «گلندل» بود و قرار ملاقات با هنرمندي که سه دهه سرشار از افتخار و سربلندي براي ما ايراني ها زحمت مي کشند. هنرمندي که با خوانندگان مشهور دنيا هم آواز شده است. هنرمندي که هميشه در صحنه هاي بشردوستانه و خيرخواهانه جزء نفرات اول صف ايستاده است. هنرمندي که بسيار بي ريا، بي پروا و ساده ( خدایی اینو راست میگه )نردبان پيشرفت و افتخار را طي مي کند. انساني که هميشه جوانان را به راهي درست و سلامت راهنمايي مي کند. هنرمندي که براي زبان فارسي و ارمني ارزش خاصي قائل است در کشورهاي فارسي زبان مانند: تاجيکستان و افغانستان کنسرت برگزار مي کند تا به تمام دنيا نشان دهد که چقدر به زبان مادري خودش افتخار مي کند. هنرمندي که تا به حال مخصوصاً در مطبوعات و رسانه هاي تصويري حاشيه ساز نبوده است. شما خوانندگان هفته نامه «کاپ نيوز» در مصاحبه اش مي خوانيد و احساس مي کنيد چقدر اين هنرمند بي ريا است که رمز موفقيت خودش را فقط شانس مي داند. مصاحبه من با ايشان در هوايي بسيار سرد صورت گرفت و بايد اشاره کنم اين اولين مصاحبه من با يک فوتباليست و يک هنرمند و خواننده پاپ ايران و جهان بوده است و يک تشکر هم از عکاس معتبر شهر لوس آنجلس از آقاي «آرتين هوسپيان» دارم که لطف کردند براي اين مصاحبه ويژه وقتشان در اختيار ما گذاشته بودند.
استاااااااااد
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
خیلی با معرفته هیچوقت خودشو نمیگیره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه کی روش دیشب بازی رو میدید ... مایلی کدن : اون آقاهه اون بالا نشسته منتظر بود گل بخوریم حذف بشیم بره خونه استراحت کنه . آقای کیروشی پور هم دست به دعا جلو تیلفیزیون نشسته تا ما حذف بشیم . داریوش هم نقش مهمی در پیروزی عنقلاب داشت تشکر میکنم ازش
موزیک ویدیو شهرزاد با 650000 دانلود اول بود الان شده 9 با 4200 دانلود در موسیقی ماااااااااااا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 330 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 330 مهمان ها)