[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تهیه کننده : چاوشی از قربانی تاثیر گذارتر بودافسار مورد استقبال مردم قرار گرفت
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] چی بگم...من که بدم نمیاد.در مورد "به سلامتی" هم فکر کنم نظرت منفی بود.من که خوشم میاد از کاراش.یه "حداقلی" رو داره تقریبا همه کاراش از نظر من.حالا شاید با صدا و ملودی و... خواننده ی دیگه ای بهتر بشه.
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
میزنم فریاد هرچه بادا باد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Tangerine
«نارنگی» که به خاطر مشکل بودجه تماما توسط آیفون 5s تصویربرداری شده است، از مستقلهای مهم ۲۰۱۵ بود. این درحالی است که استفاده از آیفون نه تنها به فیلم ضربه نزده، بلکه تبدیل به یکی از ویژگیهای آن نیز شده است. ماجرای این درام/کمدی دربارهی دختری خیابانی به اسم سین-دی است که تازه از زندان آزاد شده. به محض بازگشت به خیابان به سین-دی خبر میرسد که نامزد غیررسمیاش در جریان ۲۸ روزی که او زندانی بوده، به او خیانت کرده است. حالا او و بهترین دوستش، الکساندرا وارد ماموریتی برای یافتن حقیقت این شایعهی رسواییبرانگیز میشوند. فیلم روایت گشت و گذار آنها و برخوردشان با خردهفرهنگها و مردمان مختلف لس آنجلس است. منتقد سن فرانسیسکو کرانیکل دربارهی فیلم مینویسد: «این درجهی عالی فیلمسازی است. مثال روشنی از این حقیقت که چگونه مستقلها میتوانند چنان داستانهای دگرگونکنندهای تعریف کنند که هالیوود نمیتواند به گرد پایشان برسد».
کسی من و تو پلاس سالار عقیلی رو ضبط نکرده؟
در حال حاضر 477 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 477 مهمان ها)