نوشته اصلی توسط Amir بگو خسته نباشی پهلوان امروز اومده یعنی؟ گفتم شاید فردا قراره بیاد من زیاد خبر ندارم. گوش نمیدم البومای ایرانی
نوشته اصلی توسط Amir من تعجب کردم گفتم این چی می گه
نوشته اصلی توسط Amir آلبوم فریدون من یه لحظه ترک اخر پلی کردم دقیقه 2:23 مشکل داره ترک 1 هم پلی کردم اخرش تموم میشه میگه قلچ ترک یک نسخه دانلودیم اینجوره مال تو درسته ؟ منم همونیو دان کردم که تو ترک اخرم فک کنم سی دیش خط و خشی ورداشته یه لحظه صدا قط میشه
نوشته اصلی توسط Sajjad امروز اومده یعنی؟ گفتم شاید فردا قراره بیاد من زیاد خبر ندارم. گوش نمیدم البومای ایرانی ببخشین شما چی گوش میدین ؟ اخه یه زمانی مجید خر صدا و دیجی اسید سیتریک اس چی ترک گوش میدادین یعنی اینقد پیشرفت کردین موسیقی غربی گوش میدین
نوشته اصلی توسط Sajjad امروز اومده یعنی؟ گفتم شاید فردا قراره بیاد من زیاد خبر ندارم. گوش نمیدم البومای ایرانی بیا برو دی جی بلک زینگتو گوش بده بابا ..
نوشته اصلی توسط Chavosh ببخشین شما چی گوش میدین ؟ اخه یه زمانی مجید خر صدا و دیجی اسید سیتریک اس چی ترک گوش میدادین یعنی اینقد پیشرفت کردین موسیقی غربی گوش میدین میدونستم الان همینو بهش میگی ..
الی الی یه چیزی ..
اون مشکلی که سر pc داشتی روشن میکردی سیاه میشد باس یه بار ریست میکردی ..
چطو حل شد !?؟!
نوشته اصلی توسط Amir اره پس ریده سی دی زدنش نیگا کردم انچنان خط نداره روش میخوای بشورمش ترک اخرو یبار دیگه ریپ کنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 349 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 349 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن