[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزای عمومی
این خانه هم سیاه است
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
بخاطر کد تخفیف دیجی هنگ کرده
سلام دوستان به نظرتون این هارد دیسک اینترنال ارزش خریدن داره من می خوام این رو بخرم اگه بهتر از این با قیمت مناسب و حتی 10ترابایت سراغ دارین بهم معرفی کنین [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاسخ تند دبیر انجمن قندوشکر به مایلیکهن! دبیر انجمن صنفی کارخانههای قند و شکر نسبت به حرفهای دیروز محمد مایلیکهن واکنش نشان داد. مایلیکهن در مراسم تشییع پیکر همایون بهزادی گفت: متاسفانه در فوتبال، امثال من به عنوان یک فوتبالی باید در کارخانه قند و شکر کار کنند اما افرادی که تخصصی ندارند در ورزش حضور مییابند و ادعای بزرگی کرده و نظر هم میدهند. . آقای مایلیکهن و دوستانشان با این تیم چه کردند؟ چه گلی به سر فوتبال این مملکت زدند که حالا با ادبیاتی که همه از ایشان سراغ داریم میخواهند در کارخانه قند و شکر کار کنند؟ چون اتفاقا اینجا یک جای بسیار تخصصی است و افراد راندهشده از جاهای دیگر قرار نیست در کارخانه قند و شکر کار کنند. دست کم عملکرد و واکنشهایشان نشان داده که چقدر در حوزه فوتبال خود را متخصص میدانند. سوال من این است که ایشان در حوزه تخصصی خودش چقدر مفید بوده که حالا میخواهد به کارخانهای بیاید که اگر بیش از فوتبال فضایش تخصصی نباشد، کمتر نیست.
بهترین سایت موزیک چیه ؟ مثه تاینی مووی کارای خوب رو جدا کنه یا پیشنهاد کنه ... عصر دانلود رییده
اجرای رسم سنتی تیراندازی در مراسم عزاداری در استان کهگیلویه و بویر احمد، منجر به قطع کابل برق و مصدومیت هشت نفر شد.
در حال حاضر 788 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 788 مهمان ها)