امروز زادروز داریوش اقبالی ، اسطوره تکرار نشدنی موسیقی ایران است.
بسیاری از طرفدارانش او را «سلطان» حوزهٔ موسیقی پاپ فارسی میدانند. وی در سال ۱۳۴۹ با حسن خیاطباشی آشنا شد
و همین آشنایی موجب ورود رسمی او به موسیقی حرفهای شد. در همین سال او در سن ۲۰ سالگی با ترانهٔ به من نگو دوست
دارم با آهنگسازی ترانهسرا و آهنگساز جوان درویش مصطفی جاویدان به شهرت رسید. داریوش همکاری با شماری از چهرههای
سرشناس موسیقی پاپ ایران مانند منوچهر چشم آذر، بابک افشار، آندرانیک آساطوریان و به ویژه آهنگساز نامدار موسیقی ایران
صادق نوجوکی را در کارنامه خود دارد. ایرج جنتی عطایی، شهیار قنبری، احمد شاملو و اردلان سرفراز نیز از جمله مشهورترین ترانه
سرایانی هستند که در این سالیان با داریوش همکاری داشتهاند. همچنین دوران همکاری داریوش، بابک بیات و ایرج جنتی عطایی
به دوران طلایی پاپ معروف است. داریوش با همکاری دو پزشک ، بنیادی به نام آینه تأسیس کرد تا به یاری معتادان برود. گفته
میشود از زمان تأسیس این بنیاد تاکنون نزدیک به ۴۰ هزار نفر ترک اعتیاد کردهاند.
ویرایش توسط Rmin : 02-04-2016 در ساعت 06:01 PM
آلبوم جدید التون جان تراک اول راک اند روز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Matt LeBlanc بازیگر مجموعه تلویزیونی Friends یکی از مجریهای برنامه پرطرفدار Top Gear خواهد بود.
تولید این برنامه به دلیل دعوای جرمی کلارکسون٬ مجری سابق٬ با یکی از تهیهکنندگان متوقف شده بود.
جمعیت ایران به حدود ۷۹ میلیون نفر رسید
داریوش نفس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فریاد ازین عشق شدم دیوونه
منو کجاها می کشونه
دلم گرفته ازین زمونه
خودش میدونه که چقدر نامهربونه
در حال حاضر 334 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 334 مهمان ها)