جلو تیم اخر جدول تو خونه همش دفاع نکنی ... یک گلم داور نگیره ... با خوش شانسی مساوی بگیری
جلو تیم اخر جدول تو خونه همش دفاع نکنی ... یک گلم داور نگیره ... با خوش شانسی مساوی بگیری
یعنی این زیرنویسای فیلمای کلاسیک دهن ادمو سرویس میکنه یه نرم افزار ساده نیس همینو اوکی کنی باهاش
یکی چندی بریدم من از اغیار
کنون با خویشتن اغیار گشتم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
به گزارش مهر، محمد باقر ذوالقدر صبح چهارشنبه در نشست منطقهای مشاوران امور ایثارگران قوه قضائیه در بوشهر اظهار داشت: گرامیداشت دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و باید ارزشها و آرمانهای انقلاب و امام را همواره مد نظر داشته باشیم.
وی با تاکید بر اینکه بزرگداشت انقلاب اسلامی فقط به ایام دهه فجر منحصر نشود، اضافه کرد: برخی مراسم که برگزار میشود ارتباطی به انقلاب اسلامی و دهه فجر ندارد و بلکه در خلاف جهت آن است.
معاون راهبردی قوه قضائیه با انتقاد از جشنواره فیلم و موسیقی فجر، تصریح کرد: این جشنواره هیچ ربطی به انقلاب اسلامی و دهه فجر ندارد و بلکه در مقابل ارزشهای انقلاب است.
با دکمه های " ج " و " چ " دستی هماهنگ کن هر دفعه که بهم میریزه اوایلش سخته ولی کم کم عادت می کنی بعدشم برای یکی دوتا فیلمی که هماهنگ زیرنویس نداره چاره ای نیست من 4 فصل سریال هاوس رو همینجوری دیدم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نه آنقدر توانی که عرق از جبین پاک کنم و نه آنچنان که خشمم دلیری کند..
در حال حاضر 351 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 351 مهمان ها)