نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] همه کامنت بذارید بجز این 2 تا رسوله دیوث و اون ممه تیر میکسی که این دیوث بزنه به پشیزی نمی ارزه مردیکه ک..ونی قرمساق ساکشن
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 میکسی که این دیوث بزنه به پشیزی نمی ارزه مردیکه ک..ونی قرمساق ساکشن به تخمم.دانلود نکن
نوشته اصلی توسط D.SOL منم دیشب با تیستو رفتم دور دور بعدشم رفتیم یه بریون زدیم اخره شبم رفتیم استخر.بازم بگم؟ دیگه با تیستو چیکار کردی ؟؟؟؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط R A S O O L دیگه با تیستو چیکار کردی ؟؟؟؟ اونش به تو ربطی نداره
نوشته اصلی توسط D.SOL اونش به تو ربطی نداره تو که انقدر ادعا داری یکم راهنمایی کن این یکی نپره
نوشته اصلی توسط R A S O O L تو که انقدر ادعا داری یکم راهنمایی کن این یکی نپره من ادعا ندارم ولی یا باید بگی چیکار کردی که دوستت گفت اوه خیلی خفنی یا اعتراف بکنی زره الکی زدی.بعد یه کاری برات میکنم
نوشته اصلی توسط D.SOL من ادعا ندارم ولی یا باید بگی چیکار کردی که دوستت گفت اوه خیلی خفنی یا اعتراف بکنی زره الکی زدی.بعد یه کاری برات میکنم عاقا اصلا من زر الکی زدم خوبه ؟؟؟ تو رو کن ببینیم چی داری ؟؟
نوشته اصلی توسط R A S O O L عاقا اصلا من زر الکی زدم خوبه ؟؟؟ تو رو کن ببینیم چی داری ؟؟ اقا من هیچی ندارم.من تو عمرم حتی یه دختر از 3 متری هم ندیدم
نوشته اصلی توسط D.SOL اقا من هیچی ندارم.من تو عمرم حتی یه دختر از 3 متری هم ندیدم پس گوه میخوری زر میزنی دیوث
نوشته اصلی توسط D.SOL به تخمم.دانلود نکن نه قرمساق واقعا فکر کردی دان میکنم چهره ک.یرت تو اینستا دیدم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 400 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 400 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن