نوشته اصلی توسط D.SOL اون ایفون و ایپدم رفتم از همسایمون قرض کردم.بنز هم رفتم از کرایه ماشین اجاره کردم.میکسا هم میدزدم ورداشتی عارم بنز رو روی پراید زدی یه عکس گرفتی آیفون که قابل ذکر نیست دختر 17 ساله دبیرستانی هم داره
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط R A S O O L بعد از غرامت سنگینی که به اون کمپانی معروف داد حالا باید به پرس تی وی هم بده این غیر ک.ون دیگه چی داره که بده به هر کی میرسه میکشه پایین میگه بیا فرو کن از خداشه زیر یکی باشه
نوشته اصلی توسط R A S O O L ورداشتی عارم بنز رو روی پراید زدی یه عکس گرفتی آیفون که قابل ذکر نیست دختر 17 ساله دبیرستانی هم داره اره مچمو گرفتی ولی فقط بحثه ارم نیست.داشبوردشم کندم زدم تو پراید
نوشته اصلی توسط D.SOL اون ایفون و ایپدم رفتم از همسایمون قرض کردم.بنز هم رفتم از کرایه ماشین اجاره کردم.میکسا هم میدزدم مهدی خدایی به این حرفت خندیدم خیلی بچگونه حرف زدی این حرفت پر از غرور و تکبر بود
نوشته اصلی توسط R A S O O L ورداشتی عارم بنز رو روی پراید زدی یه عکس گرفتی آیفون که قابل ذکر نیست دختر 17 ساله دبیرستانی هم داره دیوث همون 3 تا دیوایس 11 تومن پولشه دختر دبیرستانی به فلانه ننش خندیده
نوشته اصلی توسط D.SOL اره مچمو گرفتی ولی فقط بحثه ارم نیست.داشبوردشم کندم زدم تو پراید اونم با فتوشاپ حل میشه
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 این غیر ک.ون دیگه چی داره که بده به هر کی میرسه میکشه پایین میگه بیا فرو کن از خداشه زیر یکی باشه
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 مهدی خدایی به این حرفت خندیدم خیلی بچگونه حرف زدی این حرفت پر از غرور و تکبر بود دیوث تو جریانه این بحث نیستی فکر کردی میخوام کلاس بذارم.اینا رو به این دیوث میگم چون قبل از همه میدونست اینارو
نوشته اصلی توسط R A S O O L اونم با فتوشاپ حل میشه بلد نیستم فقط پینت بلدم
نوشته اصلی توسط D.SOL دیوث همون 3 تا دیوایس 11 تومن پولشه دختر دبیرستانی به فلانه ننش خندیده واسه این 3 تا دیوایس چه غرامتی متحمل شدی ؟؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 486 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 486 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن