نوشته اصلی توسط Malware دی جی جان فالو بک بده
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط D.SOL فقط عکسه یکیشونو بهت بدم همین الان میپری تو حموم تا خوده عید در نمیای هرچقدر خوشگل باشه وقتی دوره ازم میخوام چیکار کنم !
نوشته اصلی توسط Malware دی جی جان فالو بک بده دیوث واس من پریویت میکنی؟ من تو عمرم فالو هام ریکوئستی نشده بوده تا حالا
نوشته اصلی توسط R A S O O L هرچقدر خوشگل باشه وقتی دوره ازم میخوام چیکار کنم ! من در اقصی نقاطه ایران دختر دارم تو اسمه شهر بده
نوشته اصلی توسط D.SOL من در اقصی نقاطه ایران دختر دارم تو اسمه شهر بده دختر نمیخوام بردار یه عکس پروفایل درست کن واسم با همون پینت
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 در کلاس گذاشتنت که شکی نیست حتی وقتی داری ک.ون میدی بازم کلاس میزاری
مهدی یه عکس قدیمی دارم کیفیتش پایینه ولی داغونم نیست میتونی با فتوشاپ و این چیزها یه کاریش بکنی ؟ اگه وقتشو داری ؟
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 مهدی یه عکس قدیمی دارم کیفیتش پایینه ولی داغونم نیست میتونی با فتوشاپ و این چیزها یه کاریش بکنی ؟ اگه وقتشو داری ؟ وقتشو خداییش دروغ بهت نگم نه میگم دارم نه میگم ندارم ولی منظورت از درست کردن چیه.کیفیته عکسو که نمیشه کاری کرد
نوشته اصلی توسط R A S O O L دختر نمیخوام بردار یه عکس پروفایل درست کن واسم با همون پینت عکستو بذار اینجا ببینم
نوشته اصلی توسط D.SOL عکستو بذار اینجا ببینم عکس نمیزارم دیوث بردار اسممو با فتوشاپ یکم انگولک کن گرافیک مرافیکیش کن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 366 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 366 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن