نوشته اصلی توسط D.SOL وقتشو خداییش دروغ بهت نگم نه میگم دارم نه میگم ندارم ولی منظورت از درست کردن چیه.کیفیته عکسو که نمیشه کاری کرد یکم سر و گوشش درست کنی رنگ لاعاب دار بشه اخه خیلی این عکس واسم عزیزه و خاطره دارم باهاش
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 یکم سر و گوشش درست کنی رنگ لاعاب دار بشه اخه خیلی این عکس واسم عزیزه و خاطره دارم باهاش اهان خب اگه منظورت افکت گذاشتن و ایناست که اوکی حجی بده
نوشته اصلی توسط R A S O O L عکس نمیزارم دیوث بردار اسممو با فتوشاپ یکم انگولک کن گرافیک مرافیکیش کن ببین.اولین درسه من برای تو در دختربازی.خا*یه و اعتماد به نفس داشته باش.عکس برای چی نمیذاری
مهدی میتونی با دستگاه کار کنی پیشرفته تر و حرفه ای اگه میخوای ادامه بدی
نوشته اصلی توسط Hadi مهدی میتونی با دستگاه کار کنی پیشرفته تر و حرفه ای اگه میخوای ادامه بدی اتفاقا چندوقته بهش فکر میکنم یه چیزی بخرم ولی نه واسه کار کردن.تفریحی و دلی واسه خودم.مثلا پارتی میذارم خودم بشم دیجی خودم
این خانه هم سیاه است
نوشته اصلی توسط D.SOL ببین.اولین درسه من برای تو در دختربازی.خا*یه و اعتماد به نفس داشته باش.عکس برای چی نمیذاری باو دوبار باهاش بیرون رفتم دیده منو عکسو میخواد چیکار ؟؟؟ حالا اینو درست کن یه سلفی میگیرم اونم میفرستم برات یکم سرو سامونش بده
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
بعدشم.دیوث کامنت منفی نذار دوست دخترم میبینه ضایست واسم
نوشته اصلی توسط R A S O O L باو دوبار باهاش بیرون رفتم دیده منو عکسو میخواد چیکار ؟؟؟ حالا اینو درست کن یه سلفی میگیرم اونم میفرستم برات یکم سرو سامونش بده فعلا وقت ندارم
نوشته اصلی توسط D.SOL بعدشم.دیوث کامنت منفی نذار دوست دخترم میبینه ضایست واسم تو واقعا فکر کردی با حجم 79 مگ کسی دانلود کرده ؟؟؟؟ بعدشم من با استناد بر کارهای قبلیت کامنت گذاشتم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 404 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 404 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن