دقیقا نشستم شمردم
اول بگم که رمیکست خیلی عالی بود دمت گرم
واما..!
با احترام
محور تمامی پست هات به هر چیزی مربوطه جز موضوع این تاپیک! البته محور اکثر پست ها حتی خودمم گاهی بی ربطه به تاپیک قبول، ولی من منظورم به این روش شما و رگباری عمل کردن است!
من فقط یه پیشنهاد دوستانه میکنم بهت و اینکه یه تاپیک اختصاصی برای خودت داشته باش و هر جور که دلت میخواد و البته طبق قوانین ادمین اداره اش کن.
من فکر میکنم علت اصلی ای که اینجا رگباری پست میزاری اینه که پست هات دیده و خونده بشه! اما من تظمین میکنم اگر تاپیک اختصاصی خودتو داشته باشی اون عده ای که مخاطبت هستند حتما اونجا هم دنبالت میکنن و اوقات خوشی خواهید داشت.
علت اینکه من اینا رو میگم اینه که خوب این تاپیک بازدیدش بالاست و از یه طرف واقعا جنبه خوبی نداره که اینجوری جلو بره و از طرفی عده ای مثل من دوست دارن تاپیکو دنبال کن و چیز مفیدی از سایر کاربرا نصیبشون بشه و هم اینکه پست ها رو بخونن اما وقتی پست سرهم دویست سیصد پست اسپم داده بشه آدمو دلسرد میکنه! شما فرض کن مثلا یکی مثل من یه نصف روز نبوده و بخواد پست ها رو در مدتی که نبوده بخونه!
خیلی ها هم که من میشناسم واقعا الان نمیان دیگه، علتشم میشه تشخیص داد چیه! البته منظورم این نیست که یکی رو فدای یکی دیگه کنیم، ولی منظورم رعایت اعتدال هست، مخصوصا اینکه حرمت کلامی هم در پست ها از بین رفته دیگه و حریمی رعایت نمیشه.
این حرفهایی هم الان زدم دلیل بر آزادی بیانی هست که در تاپیک جریان داره و حق هر کاربری هست که با رعایت موازین، دیدگاه ها و انتقاداتش رو بیا کنه و منم طبق همین حق، حرفمو بیان کردم.
البته من کوچکتر از اینم که تعین تکلیف کنم برای کسی، اینم فقط دوستانه گفتم به نیت یه پیشنهاد و امیدوارم مثبت فکر کنی.