کی بهتر از سالار چپ و راس آهنگاش پخش بشه ..
وطنم ای شکوه پا بر جا ..
نوشته اصلی توسط R A S O O L راست میگه یه تاپیک بود خیلی گرفت لامصب حتی چندی از بازیگران هالیوودی ( اون یکی هالیوود ) هم بودن اخ اخ اخ یادش بخیر اشترم اومد سریع پست گذاشت پرسید از خودگذشتگان یعنی چی.دهن سرویس نیتمو فهمید
نوشته اصلی توسط D.SOL سینجول تو حرف نزن پتورو گاز بزن من به تخمم نی یه دونه پست رو هم نخوندم انقد چرت میگین ..
نوشته اصلی توسط R A S O O L سگ تو روحت پوکیدم از خنده ولی تو عکس خیلی سیفید افتاده.بچم قبلش حموم رفته بوده
نوشته اصلی توسط D.SOL اخ اخ اخ یادش بخیر اشترم اومد سریع پست گذاشت پرسید از خودگذشتگان یعنی چی.دهن سرویس نیتمو فهمید به قول میلاد : خدانکنه عکس دختر بزاری میره تحقیق میکنه ببینه دختره شغلش چیه؟؟ بعد میاد بن می کنه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! من به تخمم نی یه دونه پست رو هم نخوندم انقد چرت میگین .. خب نخون مگه میگم بخون.هروقت کارت داشتم تگت میکنم
نوشته اصلی توسط D.SOL خب نخون مگه میگم بخون.هروقت کارت داشتم تگت میکنم تو اگه تونستی تگ کنی
نوشته اصلی توسط R A S O O L به قول میلاد : خدانکنه عکس دختر بزاری میره تحقیق میکنه ببینه دختره شغلش چیه؟؟ بعد میاد بن می کنه تو بودی یا میلاد بود یه عکس گذاشت،اشترم از من پرسید این چیکارست منم الکی گفتم از خودگذشتست.بنش کرد
نوشته اصلی توسط D.SOL تو بودی یا میلاد بود یه عکس گذاشت،اشترم از من پرسید این چیکارست منم الکی گفتم از خودگذشتست.بنش کرد من بودم عکس بانو دنی رو گذاشته بودم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 409 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 409 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن