نوشته اصلی توسط K A M R A N راستی از شغل دومت بازی فروشی چه خبر تا الان سفارش گرفتی اره بد نیست...... در به در ایستگاهای مترو شدم
نوشته اصلی توسط yaran اره بد نیست...... در به در ایستگاهای مترو شدم جدی ؟ بابا ایول
سندي اصاب مصابش تعطيله ها ولي ازش خوشم مياد
نوشته اصلی توسط K A M R A N جدی ؟ بابا ایول اره مگه با تو شوخیم دارم سه هزار تومن مغازه رو داریم هزار تومن میدیم چرا فروش نره
خطر جوووون اومدی خوش اومدی شادمون کن
نوشته اصلی توسط yaran اره مگه با تو شوخیم دارم سه هزار تومن مغازه رو داریم هزار تومن میدیم چرا فروش نره اگه ضرر نکنی خوبه یعنی نخوای از جیب بزاری واسه پست و ...
نوشته اصلی توسط K A M R A N اگه ضرر نکنی خوبه یعنی نخوای از جیب بزاری واسه پست و ... نه بابا پست چی؟؟؟؟؟؟؟ همه تحویلا حضوریه کرایه روزی 1000 تومنه
نوشته اصلی توسط yaran نه بابا پست چی؟؟؟؟؟؟؟ همه تحویلا حضوریه کرایه روزی 1000 تومنه اهان پس تهران و اطرافه پس خوبه گفتم شاید از شهرستان سفارش داشته باشی
نوشته اصلی توسط K A M R A N اهان پس تهران و اطرافه پس خوبه گفتم شاید از شهرستان سفارش داشته باشی از شهرستانم سفارش هست ولی اینجوریه که کمتر از 50 هزار بخواد ارسال نمیکنم چون نمیصرفه بعدشم هزینه پای طرفه نه من
رضا روحانی :|
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 333 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 333 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن