خوبی هادی جون رفیق قدیمی و بی معرفت یه مدت نبودی حالام که اومدی سَرت رفته بالا تحویل نمیگیری
یاران میگفت رفتی دبی نمیدونم راست میگفت یا چاخان میکرد البته مستقیم به من نگفتا واسه یکی از بچه ها میگفت
گفتم پس همون رفته دبی خودشو گم کرده . آواتارت گویای قضایا هست از خیابونای دبی گذاشتی از دبی خوشت اومده اره
تا دیشب داشتم به قول یاران تستت میکردم میخواستم ببینم درصد دیوسیت چقدره دیدم 70% دیوسی داری 30% رفاقت
خب من واسه جوش دادن رفاقتمون پا پیش گذاشتم این نشون میده درصد دیوسی و رفاقت من 30 به 70 هست
من شک ندارم نمیای دوریت میشه عادتم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
اعلام کنارهگیری سرمربی تیم ملی؛
کیروش: فردا استعفا میدهم
کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی اعلام کرد از روز یازدهم اردیبهشت سمتی در تیم ملی ایران نخواهد داشت.
به گزارش "ورزش سه"، سرمربی پرتغالی تیم ملی با اعلام این جمله انصراف خود را از هدایت تیم ملی اعلام کرده است.
سرمربی تیم ملی در پایان بازی پرسپولیس و فولاد، اعلام کرد این استعفا را فردا تسلیم فدراسیون خواهد کرد و تاریخ کناره گیری او یازدهم اردیبهشت یک ماه بعد از آخرین بازی ایران در دور اول مرحله مقدماتی جام جهانی 2018 روسیه است.
کی روش گفت: فردا برگه استعفای خود را به تاریخ یازدهم اردیبهش و در روز انتخابات فدراسیون فوتبال تقدیم آقای کفاشیان خواهم کرد. این تصمیم برای کمک به ایشان است چرا که اگر من را اخراج کند مردم علیه اش خواهند بود و اگر کی روش را نگه دارد اسدی و گروهی که با اسدی هستند به مخالفت با ایشان خواهند پرداخت که این موضوع مشکل بزرگی برای رییس فدراسیون خواهد بود. به همین دلیل فردا استعفای خودم را به تاریخ یازدهم اردیبهشت به ایشان تقدیم خواهم کرد.
بعضی وقتا آدم مجبوره ....
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
در حال حاضر 429 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 429 مهمان ها)