نوشته اصلی توسط yaran ریدم تو دهنت جفتتون این چرت و پرتا چیه گفتی به اینا !؟ مگه مغز خر خوردم برم دوبی؟
نوشته اصلی توسط yaran ریدم تو دهنت جفتتون بمیر بی تربیت
نوشته اصلی توسط Hadi مگه مرض دارم تا دوبی برم به خاطر سیدی و دی وی دی ؟! میدونی چند میلیون پول میخواد؟ حداقل 10 تومن میخواد! من حتی پاسپورت هم ندارم یاران اصلا شماره منو نداشته که زنگ بزنه *** گفته تو زیاد جدی نگیر انگل پس این شماره عممه 093620147**
دیوث این مال تلگرامه که هفته پیش خواستی دادم بت بعدشم نزار اینجا
نوشته اصلی توسط Hadi این چرت و پرتا چیه گفتی به اینا !؟ مگه مغز خر خوردم برم دوبی؟ باو شوخخی کردم چه میدونستم اینا دکتن جدی میگیرن
نوشته اصلی توسط Hadi دیوث این مال تلگرامه که هفته پیش خواستی دادم بت بعدشم نزار اینجا دو تا شماره اخرش معلوم نیست
نوشته اصلی توسط Hadi ایشالله که همیشه خنده رو لبات باشه مشکل داداشت حل شد عمل شد به سلامنی قربونت همچنین شما آره خدا رو شکر بهتره مشکلش حل شد .
نوشته اصلی توسط K A M R A N بمیر بی تربیت الان این علیه چیه تو نقشه ایران؟ یه خورده توضیح میدی
نوشته اصلی توسط yaran باو شوخخی کردم چه میدونستم اینا دکتن جدی میگیرن چرت نگو من که باور نکردم نوع حرف زدنت جوریه که هیشکی باور نمیکنه
نوشته اصلی توسط yaran الان این علیه چیه تو نقشه ایران؟ یه خورده توضیح میدی والا جونم واست بگه تصویر کاملا" واضحه عکس علی تو نقشه ایران بر میگرده به لقبش یعنی وسعت صدای ایران
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 367 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 367 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن