تا ندهی بر بادم![]()
تا ندهی بر بادم![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
ما بیشتر
امیدوارم ناراحت نشده باشی از دست ما ( البته من کمترین نقش رو در اسپم رگباری های اخیر دارم )
به هر حال با وجود تله همینم که سرپاست خیلیه جلیل جان . حداقل هنوز یه جا تو نت هست که بازدید داشته باشه و یه چند تا کاربر باشن که تاپیک رو بالا نگه دارن ( خودت که بعضی مسائل رو بهتر میدونی ... )
من و شما با داشتن کوله باری از تجربه باید این جوونها رو هدایت کنیم ، بالا سرشون باشیم .
همیشه سکوت نشانه اعتراض نیست
و ما همچنان مخلص![]()
بالاخره این کوله بار تجربه رو چیکارش کنمباید به جوانان این مرز و بوم کمک کنم تا زیدهای خوب تور کنند
هیچ عبادتی بالاتر از خدمت به خلق علی الخصوص جوانان نیست
البته اینکارارو 5 سالی میشه کنار گذاشته ام و اکنون فردی متعهد به زندگی و دارای پرستیژ خاص هستم اما هنوز مشاوله میدم البته تا زمانی که درون پارک بخوابم![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق حسینی روزنامه نگار در اینستاگرامش عکس یک کافه طباخی را منتشر کرد و نوشت: برخلاف ادعاها؛ ما ایرانی ها بخوبی توانسته ایم بین سنت و مدرنتیه تعامل برقرار کنیم؛ تعاملی که در همه ی شئون زندگی برقراره؛ تنها طباخی نتوانسته بود تعامل سازنده با مدرنتیه برقرار کند؛ که به حول و قوه ی الهی این هم حل شد؛ و حالا شاهد موارد هستیم:
فراپه ی مغز؛ اسپرسو دوبل پاچه؛ موهیتوی زبون؛ سالاد سزار سیرابی؛ هات چاکلت اسپشیال بناگوش؛ کاپوچینو آبگوشت مغز؛ ماکیاتو زبون؛ چشم لاته؛ آیس مغز+زبون!
در حال حاضر 654 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 653 مهمان ها)