آسمون دشت جنونه دل من
آسمون دشت جنونه دل من
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
خب باز هم رسیدیم به ولنتاین و من باز هم یاد سال 82 افتادم
لازمه بگم ؟
خب حالا که کسی نیست جمع خودمونیه خودمون صد و خورده ای هستیم بزار بگم تا درس عبرتی بشود برای جوانان پاک این مرز و بوم
12 سال پیش در چُنین روزی بنده بابا اسی ( اونموقع جوان 21 ساله و در اوج جاهلیت بودم ) یکی از بزرگترین هدایای تاریخ ولنتاین نه تنها ایران بلکی خاورمیانه را خریداری نمودم گردنبندی به قیمت 40 هزار تومان نرخ رایج مملکت که به قیمت الان بخوای حساب کنی میشه حدود 120 تومان یا بیشتر ( یادآوری : اون زمان سکه 100 تومن بود ) خلاصه اینکه دادیم رفت و تموم شد و هنوز بعد از این سالها در حسرت هستم ( حالا خرس مرس و این چیزا زیاد خریدم اشکال نداره سگ خور )
حالا بعد این سالها عاجزانه تقاضامندم که آهای خانم بیا پس بده تا حلالت کنم . دعاهای من بدجور میگره ( نزار بگم الهی جزجیگر بزنی ) اصن همون 40 تومن رو بده پول دو بسته پوشک و دو تا نان 1 میشه
لطفاً این پُست رو شر کنید همه ببین . هر کس این پُست را برای 40 نفر بفرستد سعادت دنیا و آخرت نصیبش خواهد شد
جوانان پاک این مرز و بوم درس عبرت بگیرید و اینکارو نکنید ( حداقل داداش میخوای بخری یه خری مرس بخر خر نشو )
با تشکر
بابا اسی
در حال حاضر 417 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 417 مهمان ها)