چشات از صد تا غزل بهتر شد
چشات از صد تا غزل بهتر شد
تا دلم شکوه رو آغاز میکنه
دیگه اشکم واسه من ناز میکنه ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
امیرعلی بهادری سرآلبومیش خیلی خوبه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرون حسینی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله درد هست ! مگه میشه مشکلات وجود نداشته باشه ؟! مشکلات مالی خانوادگی عشقی مشقی و ... همیشه بوده هست خواهد بود ولی آدم نباید ناامید بشه و غم و غصه بخوره . با غم و غصه مشکلی حل نمیشه . حالا من از این پُست نهایت استفاده را میبرم و میگم واقعاً بده یه جوون اینقد ناامید باشه و دائم تو غم و غصه باشه . خب من نمیخوام نصیحت کنم ولی حرف منو به عنوان یه بزرگتر ( از لحاظ سنی ) گوش کنین . واقعاً لجم میگیره کسی رو ناامید میبینم . قصد دخالت ندارم ولی بارها گفتم هر کی رو میبینم اینطوریه همین حرفا رو بهش میزنم .
والا منم مشکل کم نداشتم تو زندگی الانم دارم ولی هیچوقت ناامید نمیشم . هیچ مشکلی نیست که حل نشه . حتی تو بدترین شرایطم که باشی بازم امید هست . از قدیم گفتن از این ستون به اون ستون فرجه ! متاسفانه شرایط جامعه طوری شده که بیشتر جوونا اینطوری حرف میزنن ...
زیاد حرف زدم ببخشید ولی چند وقت بود میخواستم بیانیه بدم الان فرصتش پیش اومد
قوی باشین قویییییییییییی مرد باشین مردددددددد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا آلبوم امیرعلی بهادری رو بگیر عشقت توش تنظیم زده
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
آلبومش خوب و قابل تحمل تشریف داره
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
در حال حاضر 437 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 437 مهمان ها)