نوشته اصلی توسط
ehsan1361
ولي هادي جدي ميگم سعي کن اين طرز تفکر رو عوض کني و مثبت فکر کن در مورد ازدواج
بقيه ميخوان هر چي بگن فک کنن بي خيال باش اهميت نده . طرف ميگه آي من زن گرفتم اشتباه کردم بيچاره شدم و ... اين حرفا نبايد روت تاثير بزاره . يا اينکه فک کني زن بگيري آرايش کنه واسه مردم و اين حرفا ... واقعاً من ديروز از حرفات شوکه شدم واسه همين بيانيه دادم
قبول دارم زندگي سخت هست ، مسئوليت زندگي و خرج زندگي سخته ولي نبايد با اين تفکر از زير بار مسئوليت شونه خالي کني
حالا خودمو مثال ميزنم ! من يه زمان ميگفتم ازدواج چيه و اين حرفا ولي رفتم با دختر مورد علاقم ازدواج کردم . باور کن چه قبل ازدواج و چه بعدش حرف زياد شنيدم ولي پشمم نبود . اولش ميگفتم سخته ازدواج ولي الان ميگم کاش زودتر ازدواج ميکردم . ببين هزينه ها زياده گروني بيداد ميکنه ولي اين دليل نميشه !
باور کن من مجردي خودمو به زور ميشتم ولي الان ظرف ميشورم . مجرد که بودم ساعت 11 شب ميخوابدم ولي حالا بعضي از شبا به خاطر بچه تا صبح بيدارم . پوشک عوض میکنم شیشه درست میکنم در حد nba . ینی یه پا خونه دار شدم :| حرف گوش کن کتک خور خور ینی به تمام معنی واژه زذ رو معنی نمودم:|
در مورد 70 تومن رنگ مو و کيف و کشف و لباس که وظيفته که بخري هر طور شده . حالا اگه خانومت کارمند باشه و دستش تو جيب خودش باشه که کارت راحتتره وگرنه بايد هر طوري هست جور کني . حتماً نبايد خانومت بگه خودت بايد جور کني . خودم ديدم با يه ماشين نميشه رفتم واسه خانومم ماشين خريدم که راحت باشه در صورتي که خودش چيزي نگفت ولي من ديدم لازمه . ینی باید شهید بشی در راه زن و بچه و زندگی .
و در پايان بگم : نترس از ازدواج و هزينه ها و ... حرف مردم پشمتم نباشه . بي خيال باش و کار خودتو بکن . گور باباي حرف مردم و اینکه در موردت چی میگن و ...
ببخشيد بيانيه اي بسي طويل شد
موفق باشي
بابا اسي