اول اینکه من پولدار نیستم و خودمو خانومم از صبح تا شب داریم کار میکنیم تا زندگی بگذره .
مگه من خونه خریدم ؟! نه !! مگه همه ازدواج میکنن پولدارنو ماشین دارن ؟! نه ! آخه این چه طرز تفکر پسر خوب ! این رو ندادن ینی چی ؟ اینو واسم معنی کن که آی من به زنم رو نمیدم ینی چی ؟ نگو این حرفا رو پسر خوب ! اینطوری به زندگی نگاه نکن مثبت فکر کن !! این حرفای قرون وسطایی رو نزن دیدت به زندگی و اطرفیانت رو عوض کن
زندگی همش پول نیست که بشینیم غصه بخوریم که اگر پولدار بودم بابام پولدار بود ! چرا کمک پدر لازمه تو خرج و مراسم عروسی ولی آدم خودش باید بره دنبال زندگی و تلاش کنه
نه ما نمونه کامل زن و شوهر خوشبخت نیستیم ! هر زندگی رو نگاه کنی مشکل داره ما هم داریم . ما هم دعوا داریم که البته خانومم کتکم میزنه همه چیز حل میشه :|
این روزا باید پول بشینی سرسفره عقد
بعدشم منظورم اینه که به زنت رو ندی یعنی اینکه پوشک عوض نکنی دیگه یا کتک نخوری !! بلکه اگه لازمه بعضی وقتا کتکم بزنی
ن دیگه اینجاشو شوخی کردم ......ولی تو درسته کار میکنی ولی ازون تیپ و دکراسیون خونه ات معلومه بچه مایه داری
بعدشم منظورم اینه که به زنت رو ندی یعنی اینکه پوشک عوض نکنی دیگه یا کتک نخوری !! بلکه اگه لازمه بعضی وقتا کتکم بزنی
ن دیگه اینجاشو شوخی کردم ......ولی تو درسته کار میکنی ولی ازون تیپ و دکراسیون خونه ات معلومه بچه مایه داری
در تفکر تو پول حرف اولو آخرو میزنه
تو تفکر دوران جاهلیت صدر عسلامو با پول قاطی کردی
اونجا خونم نبود