صفحه 13814 از 18592 نخستنخست ... 128141331413714137641380413812138131381413815138161382413864139141431414814 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 138,131 به 138,140 از 185919

موضوع: Chavoshi News |

  1. #138131
    نیمه فعال
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    نوشته ها
    1,974
    تشکر
    35
    تشکر شده : 154

    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

    این خانه هم سیاه است

  2. #138132
    فوق حرفه ای
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    نوشته ها
    34,385
    تشکر
    6,995
    تشکر شده : 22,836
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad16+ نمایش پست ها
    آره - طعم بچه گونه ایه - خیلی سبکه - آره خنک هم هست
    تنوع خوبه بعضی وقتا با دوسیب بزنی


  3. #138133
    فوق حرفه ای
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    نوشته ها
    34,385
    تشکر
    6,995
    تشکر شده : 22,836
    امیر ریپورت دی وی دی شیلا اومد برام

    ویرایش توسط Hadi : 03-03-2016 در ساعت 08:36 PM


  4. #138134
    فوق حرفه ای
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    نوشته ها
    35,920
    تشکر
    13,137
    تشکر شده : 22,290
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi نمایش پست ها
    تنوع خوبه بعضی وقتا با دوسیب بزنی
    هر طعمی رو که نباید با هر طعمی قاطی کرد مثلا بلوبری رو با دوسیب نباید بزنی فلسفه داره قانون داره
    دوسیب رو با نعناع یا آلبالو قاطی میکنن نه با بلوبری
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...


  5. #138135
    فوق حرفه ای
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    نوشته ها
    34,385
    تشکر
    6,995
    تشکر شده : 22,836
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad16+ نمایش پست ها
    هر طعمی رو که نباید با هر طعمی قاطی کرد مثلا بلوبری رو با دوسیب نباید بزنی فلسفه داره قانون داره
    دوسیب رو با نعناع یا آلبالو قاطی میکنن نه با بلوبری
    2سیب و نعنا ؟ حالا دوسیب آلبالو آره ولی دوسیب بلو هم قاطی کن ببین چه مزه ای میده !

    رفتم توتون بگیرم یکی از قهوه خونه اومده بود یه بکس دوسیب و یه بکس بلوبیری بود گفت قاطی میکنم 2 3 پر میزارم


  6. #138136
    فوق حرفه ای
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    نوشته ها
    35,920
    تشکر
    13,137
    تشکر شده : 22,290
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi نمایش پست ها
    2سیب و نعنا ؟ حالا دوسیب آلبالو آره ولی دوسیب بلو هم قاطی کن ببین چه مزه ای میده !

    رفتم توتون بگیرم یکی از قهوه خونه اومده بود یه بکس دوسیب و یه بکس بلوبیری بود گفت قاطی میکنم 2 3 پر میزارم
    من خودم قیلون زن سفره خونه بودم هیچوقت بلوبری رو مخلوط نمیزدم - دوسیب نعناع قدیمی به حساب میاد جز اولین ها بوده
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...


  7. #138137
    فوق حرفه ای
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    نوشته ها
    34,385
    تشکر
    6,995
    تشکر شده : 22,836
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad16+ نمایش پست ها
    من خودم قیلون زن سفره خونه بودم هیچوقت بلوبری رو مخلوط نمیزدم - دوسیب نعناع قدیمی به حساب میاد جز اولین ها بوده


  8. #138138
    فوق حرفه ای
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    نوشته ها
    32,623
    تشکر
    368
    تشکر شده : 2,432



  9. #138139
    فوق حرفه ای
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    نوشته ها
    34,385
    تشکر
    6,995
    تشکر شده : 22,836
    نقل قول نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! نمایش پست ها


  10. #138140
    نیمه فعال
    تاریخ عضویت
    Jun 2015
    نوشته ها
    231
    تشکر
    56
    تشکر شده : 2,006
    ش.نجفی کلاه قرمزی کسی لینک داره؟

صفحه 13814 از 18592 نخستنخست ... 128141331413714137641380413812138131381413815138161382413864139141431414814 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 326 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 326 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •