چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
دیشب تا حالا آپدیت ویندوزم داره میچرخه هر کاری هم مکنم قطع نمیشه فک کنم برم همون از سافت 98 دانلود کنم خیلی بهتره
خاموش کردن اپدیت وین 10 بهترین راه : تست شده 100%
>>>> no update <<<<
1- Open ===> Run (Windows + R)
2- ===> Services.msc <=== ra dar run paste mikonim va inter mizanim
3- be donbale gozineh ===> Windows Update <=== migardim va roye an dobar click mikonim
4- dar panjereh baz shodeh az ghesmate ===> Startup Type <=== gozeneh ===> Disable <=== ra entekhab mikonim
5- dar paein panjereh gozineh ===> Stop <=== ra click mikonim
6- finish
امیر این کنسرته ؟ میشه اسکرین بذاری ؟ دستت درد نکنه
والا من حدود 1 ماه پیش 10 نصب کردم یه هفته خوب بود ولی بعدش شروع کرد به ناسازگاری اینکه با درایور کرافیک مشکل داره کلا" با درایور ها مشکل داره . من همون اول نصب ویندوز درایور انودیا مخصوص 10 نصب کردم یه هفته بعد شد 800 600 دیگه بعضی وقتا سیستم که روشن میکردم یه ارور بوت میداد خودش ریستارت میکرد میومد بالا .تو نت سرچ کردم دیدم کلا" اینجوریه مشکل خیلی هاست . وین 10 به نظر من حالا حالا ها سازگار بشو نیست خیلی مشکل داره شاید بعد ها خوب شه ولی الان افتضاحه واسه من که مثل ویستا میمونه من الان 8.1 نصب کردم خیلی باش راحتم ادوبی ریدر نمیخواد ایزو رو میخونه ای ایی 10 داره زود لود میشه دیگه با یه راست کلیک رو استارت 8.1 راحت تموم قسمت های مهم ویندوز جلو چشمته. البته سونم خوبه ولی خیلی قدیمی شده و کنده 8.1 محشره
در حال حاضر 289 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 288 مهمان ها)