چطوری گل پسر @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری گل پسر @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیدم به جان خودم الان 10 روز گرفتارم ینی روز تعطیل نداشتم و ندارم و نخواهم داشت اوضاع حسابی بهم ریخته هفته ی قبل فقط یه سر میومدم کامینگ سون مامینگ سون چیزی بود میزدم ( من تا لحظه مرگ کامینگ سون خواهم زد ) ینی 8 صبح تا 8 شب از رئیس میترسم که با اون شیکمش بپره روم پودر بشم مامانمو میخوام آخ ننه ننه ننه ، زنم منو میزنه
فک کنم این توضیحات کافی و وافی بود
ویرایش توسط ehsan1361 : 03-12-2016 در ساعت 11:07 AM دلیل: تایپ اشتباه شکم رئیس
مثل حس رهایی دل نشینی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
یکی مثل ما پیاده یکی صد ساله سواره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
ای کاش اینجا پیش من بودی
میتابیدی الماس دیووانه ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
قلب منی نمیشه دوستت نداشته باشم
همون شبا بیدار باشی بیتره.روزا خیلی تخمیه اصن نمیگذره
یکی از باندا سالم بود اونم خفه شدباید یه جا رو پیدا کنم قسطی اگه بدن.یه بزرگ بگیرم
آدلانته.به پیش
مخ خانه رو زدم اینو گرفتم.خیلی توپه 75 تومن
بی پرده از یاران بگو
در حال حاضر 315 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 315 مهمان ها)