نوشته اصلی توسط tandis_m عید نه ,چون دخی از دوم عید تا یازدهم مدرسه س مدرسه ؟ مگه تعطیل نیست تا بعد از 13 ؟
نوشته اصلی توسط Hadi مدرسه ؟ مگه تعطیل نیست تا بعد از 13 ؟ کنکوریه دیگه از 7:30 صبح تا 8شب مدرسه س
نوشته اصلی توسط tandis_m کنکوریه دیگه از 7:30 صبح تا 8شب مدرسه س 12 ساعت مخ آدم میره تو هنگ
نوشته اصلی توسط Hadi 12 ساعت مخ آدم میره تو هنگ
نوشته اصلی توسط tandis_m کنکوریه دیگه از 7:30 صبح تا 8شب مدرسه س شما دختر کنکوری داری ینی حداقل سی و اندی سالتونه بعد تو موزیک بارانم انقد فعالین؟ خدا قوت.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] صندوق پیامت رو خالی کن !
نوشته اصلی توسط Saber @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] صندوق پیامت رو خالی کن ! بفرست
نوشته اصلی توسط masoud66 شما دختر کنکوری داری ینی حداقل سی و اندی سالتونه بعد تو موزیک بارانم انقد فعالین؟ خدا قوت. مسعود جان من با موزیک زنده ام به واسطه همین موزیک وارد فروم شدم بچه های اینجا رو هم خیلی دوست دارم در ضمن جمله تون رو تصحیح میکنم چهل و اندی سالمه
این خانه هم سیاه است
نوشته اصلی توسط tandis_m مسعود جان من با موزیک زنده ام به واسطه همین موزیک وارد فروم شدم بچه های اینجا رو هم خیلی دوست دارم در ضمن جمله تون رو تصحیح میکنم چهل و اندی سالمه دروغ میگه بابا 18 سالشه مگه یادت رفته مینا خانم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 812 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 812 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن