صفحه 13993 از 18603 نخستنخست ... 129931349313893139431398313991139921399313994139951400314043140931449314993 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 139,921 به 139,930 از 186021

موضوع: Chavoshi News |

Moderator
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

از سوی دیگر انجام اصلاحات بنیادین اقتصادی در ایران با موانع زیادی مواجه است؛ وجود فساد گسترده اقتصادی در این کشور، عدم شفافیت، موانع اعمال قانون و فعالیت های سازمان های بزرگ شبه دولتی که بخش اعظمی از اقتصاد ایران را در دست خود دارند از موانع عمده پیش پای اصلاحات اقتصادی در ایران است.

Moderator
    دردویل هم فصل دومش اومد

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Chavosh نمایش پست ها
    تو غار که نبودم دیدم برنامشو همون شب پخش بدون قطی !

توام اگر نبودی برو کامنتای قبلی منو ببین گفتم چن بارم تکرار کردم بهترین و درست ترین نظراتو سندی میده اینقد عجولی پستا رو تند تند میخوننی فکرم نمیکنی عین اینایی که تو فیس بوکن بخاطر همین اصن کامنت نمیذارم چون همه فرتی میخوان نظر بدن

من با این بخش از نظراتش مشکل دارم تو میتونی منو قانع کن چون با سندی نمیتونم مکالمه کنم ! وقتی چن بار از اول برنامه هی میگه راک و جز و از این حرفا مورد پسند مردم نیس تو این سبک بخونی مردم مسخره میکنن اخه باقالی هم باشه خندش میگیره من چجوری انتظار داری این حرفو قبول کنم باز بیا بیو گرافی و کارنامشو برام بگو وقتی من چیزی که دارم میشنوم از اساس برام مسخرس انتظار داری بگم سندی درس میگه ؟ اخه قرن 21 سال 2016 میلادی این حرفا وسط انگلیس مهد موسیقی راک دنیا الحق که موسیقی لس انجلسی میگن فرسوده شده افکارشونم اینقد مونده لجن شده
    با بقیه حرفاش کاری ندارم ولی این قسمتو راس میگه.ببین مردم الان همخواب و کجایی رو گوش میدن یا پارو و دیوار بی در و... رو؟من خودم تو شهرمون وقتی دیدم انقد از کجایی و شهرزاد خوششون اومده گفتم حالا اگه پارو و هر روز پاییزه رو بشنون چی کار میکنن به هرکی که میشناختم اونارو معرفی کردم در حالی که همشون آهنگای شهرزادو بهتر میدونستن.میدونم نمیشه بر اساس این نظر کلی داد ولی تو خودتم میتونی امتحان کنی.همه جا اینجوریه.

نیمه حرفه ای
    تو غار که نبودم دیدم برنامشو همون شب پخش بدون قطی !

توام اگر نبودی برو کامنتای قبلی منو ببین گفتم چن بارم تکرار کردم بهترین و درست ترین نظراتو سندی میده اینقد عجولی پستا رو تند تند میخوننی فکرم نمیکنی عین اینایی که تو فیس بوکن بخاطر همین اصن کامنت نمیذارم چون همه فرتی میخوان نظر بدن

من با این بخش از نظراتش مشکل دارم تو میتونی منو قانع کن چون با سندی نمیتونم مکالمه کنم ! وقتی چن بار از اول برنامه هی میگه راک و جز و از این حرفا مورد پسند مردم نیس تو این سبک بخونی مردم مسخره میکنن اخه باقالی هم باشه خندش میگیره من چجوری انتظار داری این حرفو قبول کنم باز بیا بیو گرافی و کارنامشو برام بگو وقتی من چیزی که دارم میشنوم از اساس برام مسخرس انتظار داری بگم سندی درس میگه ؟ اخه قرن 21 سال 2016 میلادی این حرفا وسط انگلیس مهد موسیقی راک دنیا الحق که موسیقی لس انجلسی میگن فرسوده شده افکارشونم اینقد مونده لجن شده
    در مورد قسمت اول: این برداشت تو است و من اصلا اینچنین نیستم و اتفاقا برعکسش هستم، 5 ساله فیسبوکم، تمام کامنتام به 20 تا نمیرسه! و کلا هرجایی علاقه ای به حرف زدن ندارم

موسیقی عمومی در ایران به پاپ سنتی خلاصه میشه، در مورد عموم مردم ایران.
    باید قبول داشته باشه در ایران سبکهای راک و بلوز و جز و حتی رپ، جز سبکهای خاص پسند هستند و اصلا عامه پسند نیستند!
    این باید بفهمی استیج یه برنامه برای عموم مردم موسیقی دوست هست، برای سرگرمی تمام مردم! و نه یه مسابقه حرفه ای و کارشناسی شده که افراد خبره اونجا باشن! اینجا فقط و فقط افراد آماتور شرکت کننده هستند! اون اوای حتی یکی بود که اصلا زنده با ساز تا حالا نخونده بود و نمیدونست کوک چیه!
    و بعدشم از هر ده نفر که استیج رو میبینن (توی کل ایران و حتی روستاهای دورافتاده و نه فروم باران!) مطمئنا 9 نفر اصلا نمیدونن جز و بلوز و راک چی هست! اونوقت تو میخای این سبکو بهشون بخورانی؟!
    و اینکه وقتی شما داری برای ده نفر که 9 نفر نمیدونن بلوز چیه! بلوز میخونی! حداقل باید یه داور بلوز شناس اونجا باشه دیگه درسته؟
    اصلا انتخاب داورها و کارشناسی های این برنامه هم بر طبق خواسته عموم مردم عام بوده و روحانی و سعیدی موزیسین پاپ هستند و نیک پی هم سنتی، خود سندی هم پاپ هست، پس باید قبول داشته باشی چیزی که سندی میگه دور از واقعیت نیست.
    اگر یه دوره ای برگزار بشه برای استعداد یابی هنرجوها در هر سبکی و ملت از اول بفهمن چه خبره و کارشناس پخته همون سبک هم حضور داشته باشه بله میشه گفت سندی اشتباه میگه.
    در آخر هم بگم حتی خودم که کلا راک گوش میدم و پاپ رو خیلی وقته طلاق دادم بازم از حرفای سندی ناراحت نشدم و میدونم درست میگه چون مثلا بین رفیقای خودم و اشنایای خودم از ده نفر هشتاشون علاقه منو نمیفهمنن و توی دلشون منو مسخره میکنن و وقتی من به سلیقشون نگاه میکنم میبینم همگی پاپ های کهنه و یا پاپ های جدید با تم مداحی علاقه دارند.
    ویرایش توسط Clint : 03-18-2016 در ساعت 02:21 PM

فوق حرفه ای
    دردویل هم فصل دومش اومد
    خاک بر سرت چن بار بت گفتم بشین ببینش ..

فعال
    عماد افروغ در گفت‌وگو با سالنامه اعتماد حرف‌های جالبی از انتخاب سال 88 و تیم احمدی‌نژاد عنوان کرده. بخشی از مهم‌ترین صحبت‌های او را در این گفت‌وگو می‌خوانیم:در انتخابات ۸۸ می‌گفتند ما قصد نداشتیم در مناظرات اسم کسی را ببریم، اما امام زمان به ما الهام کرد که نام ببریم. گفتم: امام زمان به شما الهام کرد که کار غیر اخلاقی کنید؟آقای رحیمی عنوان کرد که در سفری که به سوریه داشته است دختری او را دیده است و گفته که حیف که دیگر پیامبری نمی‌آید وگرنه پیامبر بعدی احمدی‌نژاد است.نامه‌هایی که آقای احمدی‌نژاد به بوش رییس جمهور وقت امریکا نوشت از نظر بنده یک آبروریزی سیاسی بود. منتها برخی اذهان ساده اندیش حتی پیشنهاد دادند که این نامه در کتابهای درسی برود. سایت انتخاب به نقل از سالنامه اعتماد این خبر را منتشر کرده است
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    Atheist

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Clint نمایش پست ها
    عکس میزاری کامنتارو هم بزار تا بفهمن چه جوابایی گرفته

اومدم بزارم فیل رفت :|

8. کاربر مقابل از Rmin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    آین نسخه رو بگیرم کیفیتش بد نی ..

فوق حرفه ای
    آیینه ی زلال من دیدنت عید منه ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

فعال
    دو چشم منتظر را تا به کی بر آستان خانه می دوزی؟
    تو دیگر سایه ی فرزند را بر در نخواهی دید نخواهی دید...
    Atheist

صفحه 13993 از 18603 نخستنخست ... 129931349313893139431398313991139921399313994139951400314043140931449314993 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 588 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 588 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع