تقلید نکن
04 - You Know What_
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
مد مکس ندیدم
اگه متال گوش ندادی و میخوای شروع کنی متالیکا بهترین انتخابه برای هوی متال
turn the page - unfurgiven 2 - nothing else matter
سمفونیک متال هم خوبه از اپیکا unchain utopia - feint
از نایتویش sleeping sun
از اوانسنس bring me to life
اینارو برای شروع گوش کن ولی اگه اینارو شنیدی کارای دیگه رو بگم
کار خوب خیلی زیاده مشخص کن تو چه سبکی از متال باشه و اینکه اگه صدای هارش داشته باشه مشکل داری یا گوش میدی تا کارای دیگه رو بگم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
از اون سبکی که گفتم ولش کن.و ترنس
از تراکای اپیکا خوشم اومدصدا دختره هم خوب بود. و nothing else matterاین تراک خیلی خوشم اومد
برا شروع 3-4 تا از خوانندهای معروف مث همین متالیکا تو سبک متال و راک
2-3تراک خوبشون رو بگو تا بیشتر علاقه پیدا کنم.صدا هارش هم اشکالی نداره
سبک کلی همون متال.یا راک.بعدش که کلا این سبکها رو درک کردم و حال کردم.بعد به زیر شاخه هاش میرم و به کدوم علاقه دارم الان نمیشناسم .همون کلی متال میشناسم..
اینا sleeping sun bring me to life
هم خوب بود.ملایم باشه یدفعه اوج بگیره خوبه
.مرسی از وقتت
ویرایش توسط Pacino : 03-28-2016 در ساعت 08:49 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
سهم من از تو یه آغوش خالی ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی میدونه مشکل از کجا چرا فایرفاکس باران رو باز نمی کنه
domain not yet active
Are you the domain owner?
Log into your control panel to start using your domain.
در حال حاضر 417 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 417 مهمان ها)