ادمو دمت گم درست شد @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادمو دمت گم درست شد @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خانه هم سیاه است
امروز بیدار شدم که تراکارو بگیرم.
متال ها رو گرفتم.یه بار همه رو گوش دادم ولی نه دقت و با احساس.این نظرمو جلب کردMutter
تا اینکه رسیدم به این تراک Death come near me دراکونین.
هنوز دارم گوشش میدم.تا اخرشب همین پلیه.خونه هم خالیه.
ینی محشره.تایمش هم عالیه.واقعا حال دادیفردا که از جو این اهنگ اومدم بیرون راک هارو میگیرم.وهمه تراک قشنگ گوش میدم.
علاقم بیشتر شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
شبهارو که تو خوابهام هستی
روزاتو پیش چشم من شب کن ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نور صفحه ابی شده
زیرنویس فیلمها رو ابی نشون میده
دکمه های مانیتور رو دستکاری کردم.درست نشد.
امروز موقع روشن شدن هم یکم مشکل داشت.یکی زدم روش روشن شد مانیتور
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب تو این آبلیموهای صنعتی چیه ؟! اسید سیتریک با اسانس و رنگ دهنده ( یه قرص ویتامین c هم میندازن تنگش ) همین ! اسید سیتریک تو نوشابه زرد هم هست اونا اسید به خورد مردم نمیدن ؟!
چرا از جوهر قند نمیگن که خیلی خیلی خطرناکه و به آرد میزنن تا سفید بشه ؟! اون که ســــــــــوپر سرطان زا تره و هیچکی کاریشون نداره
الی جواب بده چرا ؟ چــــــــــــــــــــــرا ؟
من اگه بمیرم تقصیر توئه
در حال حاضر 825 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 825 مهمان ها)