سال پیش یه غلطی کردم واسه سینجول تو فیس بوک پیج زدم اون موقعی که صدا زنونش رو رو کرده بود اهنگ میخوند میذاشتم پیجش
یه ساله دارم سعی میکنم پاک شه پاک نمیشه هیج هر روز نوتیفیکشن میاد منم هر وقت میاد یه فحش بهت میدم سینجول گفتم راضی باشی
سال پیش یه غلطی کردم واسه سینجول تو فیس بوک پیج زدم اون موقعی که صدا زنونش رو رو کرده بود اهنگ میخوند میذاشتم پیجش
یه ساله دارم سعی میکنم پاک شه پاک نمیشه هیج هر روز نوتیفیکشن میاد منم هر وقت میاد یه فحش بهت میدم سینجول گفتم راضی باشی
ویرایش توسط Hadi : 04-02-2016 در ساعت 11:13 PM
الان فک کنم یه البوم کاملی شده اهنگایی که محسن میگفت میدم هیچوقت نیومد
بچه ها کسی این فیلم رو دیده !؟
لینک دانلود رایگان از این فیلم سراغ دارید !؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی یه ارتباطی بین آلبوم " صاد شاهین " با این آقای " مارکی دو ساد " و کتاب معروفش " 120 روز در سودوم (شهر فساد) " و فیلم اقتباسی " پازولینی " از این کتاب هست !؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 49 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 49 مهمان ها)