فیونا
مقایسه با سریال خارجی که از بیخ غلطه ! البته من که از این نظر راحتم اصن فرقی نداره خارجی ایرانی نگا نمیکنم
ببین نظرات متفاوته سلیقه ها متفاوته . به نظرم این آهنگ هیچی نداشت . اصن کلاً آهنگای این سریال هیچی نداشت !! حالا شما نظرت اینه که خوبه
ببین نباید تعصب زیادی رو خواننده داشته باشیم هر چی اومد بگیم خوبه ! به نظرم چاوشی داره راهو اشتباه میره و ملت دارن تشویقش میکنن که به به عالی بود و ... همین بلا سر بقیه خواننده ها مثل شادمهر و سیاوش قمیشی هم اومد که هوادارا هر چی خوندن گفتن عالیه و حالا ببین کیفیت سینگلای جدیدشونو !! منم طرفدار اینام ولی دلیل نمیشه هر آهنگی بیاد بگم عالیه و بریزم اینستا تل سر و صدا که آی ترکوندی دمت گرم و ...حتی آلبوم جان جوانی اومد گفتم این آلبوم ضعیفترین آلبومشه و هیچی نداره و یه عده گفتن بابا تو که هر چی آلبوم میاد میگی بده حالا از ابی هم ایراد میگیری !! بعد که گوش دادن نظرات همسو شد و گفتن آره ضعیفه !!
دیگه ابی شادمهر سیاوش قمیشی حتی داریوش آهنگ ضعیف کم نداشتن تو این مدت !! توماس دو سه تا آلبوم داد بعد از جدایی از دیتر گفتم به درد نمیخوره فقط آلبوم strong رو گفتم خوبه همه ناراحت شدن حالا بعد چند سال همه میگن فقط اون آلبوم خوب بود و توماس نتونست بعد دیتر با آهنگساز خوبی کار کنه !!
هواداری از چاوشی نباید اینطوری باشه که هر چی خوند بگیم خوبه ! این نظرمه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی لاشی سگ دیشب باعث شدی من برم بخوابم ..
الی اومده بود اذیتش میکردیم باوو .. :l
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
آپدیت Anniversary ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
در حال حاضر 734 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 734 مهمان ها)