نوشته اصلی توسط Milad16+ در وصف حال این حالت این شعر رو تقدیم میکنم خقته خبر ندارد سر بر کنار جانان کاین شب دراز باشد بر چشم پاسبانان ... واقعا حال دگرگونی دارم
نوشته اصلی توسط بزقوش نگو نگو سوارز و نیمار کلا محو شدن مسی بیچاره رو هم چند نفره دوره کردن کلا خسته میزنن چه بازی قبل چه این بازی ... مگه اینکه نیمه دوم در بیارن بازیو ... یه راکیتیج داره خوب بازی میکنه فقط
نوشته اصلی توسط Rmin واقعا حال دگرگونی دارم باز شما دارید به یه نیم قوی میبازید ما به میلتون و ساندرلند و ... دیگه هم باختیم اصلا یه مدت زنگ تفریح به حساب میومدیم
ویرایش توسط Milik : 04-06-2016 در ساعت 12:19 AM
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Hadi اینه ؟ بالای کوهه صاف صاف بهش میگن گول یعنی دریاچه کوچیک
نوشته اصلی توسط Rmin کلا خسته میزنن چه بازی قبل چه این بازی ... مگه اینکه نیمه دوم در بیارن بازیو ... یه راکیتیج داره خوب بازی میکنه فقط اینیستا هم خوبه
نوشته اصلی توسط Milad16+ باز شما دارید به یه نیم قوی میبازید ما به میلتون هم باختیم
نوشته اصلی توسط Rmin باز تیم شما رو یه سری بازیکن فوق العاده داره اما تیم ما کلا دیگه مهدکودک به حساب میاد
نوشته اصلی توسط بزقوش بالای کوهه صاف صاف بهش میگن گول یعنی دریاچه کوچیک این الان روی کوهه دقیق یا پشت کوه ؟ بالای کوه یه خورده هیرت انگیزه
نوشته اصلی توسط Hadi این الان روی کوهه دقیق یا پشت کوه ؟ بالای کوه یه خورده هیرت انگیزه روی کوه
نوشته اصلی توسط بزقوش روی کوه عجب !!! جالبه !
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 500 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 499 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن