دیگه تمومه کار من میزنم بیرون از خونه
حالا دیگه یه رهگذر حالش بد شعر میخونه ...
دیگه تمومه کار من میزنم بیرون از خونه
حالا دیگه یه رهگذر حالش بد شعر میخونه ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیرعلی نبویان : یکی دیگر از معیارهای انتخابهایم متن ترانه قوی و آشنا به گوش مردم بود. این خیلی اهمیت دارد که مردم ما ترانهها را خوب گوش میدهند و خیلی خوشحالم که خوانندهای مثل محسن چاوشی و یا دیگر خوانندههای کشورمان در انتخاب ترانه به این اندازه خوش سلیقه هستند.
مجری برنامه تلویزیونی «صد برگ» اظهار داشت: از جهات دیگر باید توجه میکردم آهنگی که انتخاب میکنم اورتور طولانی نداشته باشد و سریع به کلام برسد. برای اجرای مسابقه لباهنگ مکث و یا اورتور طولانی به نوعی بلاتکلیفی برای من در صحنه داشت و دیگر اینکه موزیکی متناسب با حال و هوای خندوانه داشته باشیم.
نبویان به یکی از نکات بسیار حائز اهمیت در انتخاب قطعات موسیقی خود اشاره کرد و گفت: شاید بتوان بیان کرد که از همه نکات فوق الذکر مهمتر انتخاب صدا و ملودی است که به چهره بنشیند و به صدای خودم هم بیاید.
مجری برنامه تلویزیونی «رادیو هفت» در ادامه در خصوص قطعات محسن چاوشی و کسب اجازه از این خواننده پاپ برای اجرای لباهنگ اظهار داشت: علاقهمندی خودم هم روی مجموعه موسیقیهای چاووشی است. برای مرحله پایانی هم با توجه به اخذ مجوز میتوانم پیشنهادهایم را بدهم. اگر قرار است اتفاقی در شب فینال رخ بدهد، به حتم با انتخاب آقای چاووشی است و اینکه به ترکیب گروه اصلی بیاید.
نبویان ادامه داد: در همان روزهای اول هم از محسن چاوشی و هم از روزبه بمانی ترانهسرای قطعه دوم کسب تکلیف کردم و به آقای چاوشی گفتم که قرار است با اجرای آهنگهای شما در مسابقه خندوانه شرکت کنم.
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرارداد برانکو ایوانکوویچ به مدت دو سال تمدید شد
در جلسه امروز سرپرست باشگاه، عضو هیأت مدیره و سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، قرار برانکو ایوانکوویچ به مدت دو سال تمدید شد.
به گزارش "ورزش سه" و به نقل ازا سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علی اکبر طاهری سرپرست باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس امروز در جلسهای با حمیدرضا گرشاسبی و برانکو ایوانکوویچ، قرارداد سرمربی سرخپوشان را به مدت دو سال تمدید کرد.
غرض رنجیدن ما بود - از دنیا - که حاصل شد
مکن ای زندگی عمر مرا دیگر تباه اینجا . . .
!?Who Cares؟!
در حال حاضر 365 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 365 مهمان ها)