نوشته اصلی توسط Hadi فقط ازون لیست یه خورده کم کن اونایی که دیگه خیلی چرت و پرته ! دیگه تمومه الانس که منزل بیاد کتکم بزنه
پرپرواز منو ازم نگیر
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
eocn
نوشته اصلی توسط ehsan1361 دیگه تمومه الانس که منزل بیاد کتکم بزنه هر شب قبل از مسواک یه دست کتک سیر !
نوشته اصلی توسط R A S O O L پرپرواز منو ازم نگیر آتیشم نزن هیچکی تو جهان آفرینش به اندازه من از این آهنگ خاطره نداره یه مدت گوش نمیدادم حرام اعلام کرده بودم چون دیوانه میشدم
نوشته اصلی توسط R A S O O L پرپرواز منو ازم نگیر خروسم مگه پرواز میکنه
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط ehsan1361 آتیشم نزن هیچکی تو جهان آفرینش به اندازه من از این آهنگ خاطره نداره یه مدت گوش نمیدادم حرام اعلام کرده بودم چون دیوانه میشدم واسه حال و هوای این روزا مناسبه
نوشته اصلی توسط Hadi آمین ! اول خوده تو نوشته اصلی توسط ehsan1361 داوود تونی کا سرور کسخلا کیه داوود گِی پولیسیه با كيسه جماعت حرفي ندارم نوشته اصلی توسط Milad16+ به خدا ربطی نداره ما از پایه مشکل داریم من با تو نبودم ولي مثه اينكه به خودت شك داري
نوشته اصلی توسط D.SOL من با تو نبودم ولي مثه اينكه به خودت شك داري
نگفتمت نرو
این خانه هم سیاه است
نوشته اصلی توسط D.SOL اول خوده تو شکلک نذاشتی فک کردم امروز قاط زدی ....من که تازه اومدم داشتم آهنگ شاد معرفی میکردم بعدشم تو خودت جو گیر بشی تو نیم ساعت 300 تا پست میدی اونم چی ....
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 437 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 437 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن