نوشته اصلی توسط Malware والا من از بچگی آرزوم بود یه دختری ازم عذرخواهی کنه خیییییییییلی حس خوبیه لامصب . خدا به همتون قسمت کنه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط R A S O O L نگو دیوث الان دختر مردم ازم عذرخواهی کرده خرکیف شدم . بزار تو حال خودم باشم یا ابوالفضل !
نوشته اصلی توسط R A S O O L نگو دیوث الان دختر مردم ازم عذرخواهی کرده خرکیف شدم . بزار تو حال خودم باشم حیف که اراک نیستی حیف ، حیف - جوری دختر و زن و غیره مینداختم زیر دست و پات که دیگه با انواع درمان ها هم نتونی کمر راست کنی
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
گلنار نولان صفاریان
نوشته اصلی توسط ehsan1361 امروز همه با فلاسک چایی اومده بودن یه چند حبه قند کنارش همه لج کردن کار نمیکنن منم بد لج کردم به تخـمم خدا به داد برسه اگه ما رو ندیدین حلال کنین آقا این ایده ی من بود چرا کاپی کردی
نوشته اصلی توسط ehsan1361 امروز همه با فلاسک چایی اومده بودن یه چند حبه قند کنارش همه لج کردن کار نمیکنن منم بد لج کردم به تخـمم خدا به داد برسه اگه ما رو ندیدین حلال کنین مملکت که تخیلی باشه میشه این میشه نتیجه اش گل بزن سر در اون شرکتی که پول قند و چایی ندار بده
نوشته اصلی توسط Hadi یا ابوالفضل ! کل باران رو با این پستم ترکوندم
نوشته اصلی توسط R A S O O L والا من از بچگی آرزوم بود یه دختری ازم عذرخواهی کنه خیییییییییلی حس خوبیه لامصب . خدا به همتون قسمت کنه کجای کاری تو ؟! من دختر بود زنگ زده از پشت تلفن تا صدامو شنیده از شدت دلتنگی افتاده گریه ..... یا اومده سر قرار بغلش کردم افتاده گریه !
نوشته اصلی توسط Chavosh گلنار نولان صفاریان باغ وحش کامل
نوشته اصلی توسط Chavosh گلنار نولان صفاریان جونم عزیزم در خدمتم آپشن چهارم منشی رو یادت رفت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 616 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 616 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن