نوشته اصلی توسط ehsan1361 سوالتو بپرس بابا ببینه اگه یه پسر بخواد از یه خانوم متشخص درخواست کنه بیاد کوفی شاپ باید چجوری بگه که حفظ جنتلماین هم بشه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط R A S O O L اگه یه پسر بخواد از یه خانوم متشخص درخواست کنه بیاد کوفی شاپ باید چجوری بگه که حفظ جنتلماین هم بشه الو سلام میای بریم کافی شاپ ؟ نه ؟ به یه ورش که نمیای
نوشته اصلی توسط ehsan1361 الو سلام میای بریم کافی شاپ ؟ نه ؟ به یه ورش که نمیای همین ؟؟؟
کافی شاپ هم شد جا فقط مکان فقط مکان
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط R A S O O L همین ؟؟؟ ببین نولان تو فیلماش واسه یه همچین موقعیت هایی دیالوگی ننوشته
نوشته اصلی توسط Milad16+ کافی شاپ هم شد جا فقط مکان فقط مکان بزرگوار ذهن پر تکاپویی دارین
نوشته اصلی توسط R A S O O L همین ؟؟؟ آره بابا رو نده خودم سلطان کافی شاپ رفتن بودم
نوشته اصلی توسط Milad16+ ببین نولان تو فیلماش واسه یه همچین موقعیت هایی دیالوگی ننوشته فیلم پرستیژ داشت ولی دخترای اینجا زمین تا آسمون فرق دارن
نوشته اصلی توسط ehsan1361 آره بابا رو نده خودم سلطان کافی شاپ رفتن بودم بگم رستوران بهتر نیست ؟؟ وسوسه برانگیز تره
نوشته اصلی توسط R A S O O L بزرگوار ذهن پر تکاپویی دارین کاری نداره بهش بگو میتونیم با هم بریم بیرون قدم بزنیم یا مثلا میخوام لباس بگیرم میای با هم بریم بعد ببرش تو هر خراب شده ای که خواستی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 435 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 435 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن