نوشته اصلی توسط Amir اداره پست 5 شنبه تعطیله ؟؟ آره ! بسته هارو شنبه میفرستن
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Milad16+ کاری نداره بهش بگو میتونیم با هم بریم بیرون قدم بزنیم یا مثلا میخوام لباس بگیرم میای با هم بریم بعد ببرش تو هر خراب شده ای که خواستی آخه من تازه لباس خریدم ! بعدشم میخوام یه جایی باشه دو کلوم صوبت کنم
نوشته اصلی توسط R A S O O L بگم رستوران بهتر نیست ؟؟ وسوسه برانگیز تره نه بابا همون قهوه و یه تیکه کیک شکلاتی زیادشونم هست
نوشته اصلی توسط ehsan1361 نه بابا همون قهوه و یه تیکه کیک شکلاتی زیادشونم هست ولی فکر نکنم قبول کنه البته دوبار باهاش رفتم قهوه خونه ولی اون دفعه ها دوستم بود اونم با دوستش بود
نوشته اصلی توسط R A S O O L آخه من تازه لباس خریدم ! بعدشم میخوام یه جایی باشه دو کلوم صوبت کنم اینا همش بهونه میشه واسه بیرون بردنش حالا میرید تو چند مغازه میگی خوشم نیومده وقتی که اومد دیگه ببرش کافی شاپ سینما پارک و اگه توانایش رو داشتی که فکر نکنم داشته باشی ببرش مکان
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط R A S O O L ولی فکر نکنم قبول کنه البته دوبار باهاش رفتم قهوه خونه ولی اون دفعه ها دوستم بود اونم با دوستش بود اولش چسی میان بعدش رام میشن نگران نباش
نوشته اصلی توسط Milad16+ اینا همش بهونه میشه واسه بیرون بردنش حالا میرید تو چند مغازه میگی خوشم نیومده وقتی که اومد دیگه ببرش کافی شاپ سینما پارک و اگه توانایش رو داشتی که فکر نکنم داشته باشی ببرش مکان مورد آخر به کل کنسل هستش
نوشته اصلی توسط R A S O O L ولی فکر نکنم قبول کنه البته دوبار باهاش رفتم قهوه خونه ولی اون دفعه ها دوستم بود اونم با دوستش بود مگه میخواستید قرار تحویل و فروش جنس بزارید که رفتید قهوه خونه مگه زمان عقرب شاه که بردیش قهوه خونه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 اولش چسی میان بعدش رام میشن نگران نباش آخه اگه بیاد خیلی خوب میشه برای اولین بار دوتایی تنهایی خیلی عشقولانه
نوشته اصلی توسط R A S O O L آخه اگه بیاد خیلی خوب میشه برای اولین بار دوتایی تنهایی خیلی عشقولانه متاسفم برات آبروی همه ی موجودات نر رو بردی با این کارات
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 468 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 468 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن