بنگر: به کسی ربطی ندارد ما چطوری خوشحالی می کنیم/ حنیف روی من یک فن مازندرانی زد!
ورزش > لیگ برتر - محسن بنگر گفت که پرسپولیسیها فکر نمیکردند استقلال را با 4 گل شکست دهند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ محسن بنگر مدافع پرسپولیس پس از دربی گفت: «قبل از این پرسپولیس در زمان مرحوم همایون بهزادی 4 گل به استقلال زده بود و ما امروز این كار را تكرار كردیم تا ناممان در تاریخ دربی ها ثبت شود. ما هنوز 4 بازی سخت دیگر داریم و باید با تمام قدرت در این مسابقات شركت كنیم. باید خیلی مراقب باشیم هفته بعد در اهواز امتیاز از دست ندهیم.»
بنگر درباره پنالتی كه حنیف عمران زاده روی او مرتكب شد گفت: «فنی كه حنیف روی من زد یك فن معروف مازندرانی است. خطای او صد در صد پنالتی بود.»
مدافع پرسپولیس درباره مشاجره محسن مسلمان و مهدی رحمتی گفت: «مشكل خاصی نبود. رحمتی به خاطر خوشحالی پس از گل مسلمان از او ناراحت بود كه در پایان نیمه سمت رختكن ما آمد.» او درباره جدال لفظی خودش با پروپئیچ هم گفت: «من چند سال با مربی كروات كار كرده ام. الان هم مربی ما كروات است. پروپئیچ فكر می كند من متوجه نمی شود به زبان كروات چه حرف های زشتی زد. هر چه كه گفت لیاقت خودش و خانواده اش بود. اصلا به كسی ربطی ندارد ما چطوری خوشحالی می كنیم. هر كسی آزاد است هر جور دوست دارد خوشحالی كند. اصلا پروپئیچ كجای استقلال است؟»
بنگر درباره اینكه آیا فكر می كرد با 4 گل برنده شوند گفت: «فكر می كردیم استقلال را ببریم ولی نه با 4 گل.»